:: بازدید از مرکز جامع سلامت شهری شماره ۹ و پایگاه بسیج خواهران مسجدالنبی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست

:: جلسه شورای استانی دفاترنهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه‌های استان زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/21 |

به میزبانی دفترنهاددانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
جلسه شورای استانی دفاترنهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه‌های استان زنجان برگزار شد
جلسه شورای استانی دفاتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه‌های استان زنجان روزیکشنبه ۲۱ دیماه به میزبانی دفترنهاددانشگاه علوم پزشکی درمرکزسالن اجلاس همایش های بین المللی روزبه تشکیل شد.

به گزارش وب دا - زنجان؛ جلسه شورای استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه‌های استان زنجان روزیکشنبه ۲۱دیماه به میزبانی دفتر نهاد دانشگاه علوم پزشکی در مرکز سالن اجلاس همایش های بین المللی روزبه با حضور مسئولین دفاتر معاونین فرهنگی، مدیران اجرایی و مسئولین واحد خواهران دفاتر نهاد برگزار گردید.

دراین جلسه عملکرد دفاترنهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌های استان زنجان مورد بررسی قرار گرفت.

شایان ذکراست؛  در جلسه دفاتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌های استان مراسم گرامیداشت آیت الله مصباح یزدی رحمت الله به صورت زنده با مشارکت کلیه دفاتر نهاد کشور، روسای دانشگاه‌ها، مدیران گروه معارف و دبیران هم اندیشی دانشگاه برگزار شد.
دفعات مشاهده: 55 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر