:: بازدید از مرکز جامع سلامت شهری شماره ۹ و پایگاه بسیج خواهران مسجدالنبی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست

:: ازحرکت بسیار خوب مردم زنجان در برگزار نشدن مراسم یوم العباس شگفت زده شدیم ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/7 |

معاون کل وزیر بهداشت در برنامه عافیت
:
از حرکت  بسیار خوب مردم زنجان در برگزار نشدن مراسم یوم العباس شگفت زده شدیم
معاون کل وزیر بهداشت در برنامه عافیت تصریح کرد: مطمئن هستیم با سابقه خوب مردم استان زنجان و همکاری بسیار خوبی که با حوزه سلامت داشته اند وقتی یوم العباس زنجان به خاطر سلامتی خودشان برگزار نشد شگفت زده شدیم.

به گزارش وب دا - زنجان؛ دکتر حریرچی معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شامگاه روز پنج شنبه ، در حاشیه سفر کاری یکروزه به استان زنجان در برنامه عافیت (ارتباط مستقیم استودیو سلامت با شبکه اشراق استان) حضور یافت.

وی ضمن تشریح طرح تکمیلی قطع زنجیره انتقال کرونا با عنوان طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: در مقابل ویروس کرونا موفقیتهای قابل توجه داشتیم در مواجهه اولیه با بیماری و بعد از اوج گیری اولیه بیماری که تعداد فوتیها افزایش داشت؛ با همکاری مردم و برنامه ریزی هایی که انجام شد تعداد فوتیها دو رقمی شد ولی در تابستان و اوایل پاییز دوباره با اوج گیری بیماری مواجه بودیم که بیش از سه برابر مرحله اول شد این قابل تحمل نبود تا جاییکه مقام معظم رهبری در جلسه ملی کرونا حضور یافتند و در حضور ایشان ۱۹ مصوبه تصویب و ابلاغ شد
وی با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی در  ۷ محور و با هماهنگی وزارت بهداشت، بسیج، وزارت کشور و ستاد ملی کرونا نوشته شده و محور اصلی طرح همکاری مردم است  افزود:  اعمال محدودیتهای هوشمند، حمایت از اقشار آسیب پذیر، انجام تستهای بیشتر، قرنطینه افرادی که تست آنها مثبت است، قرنطینه معکوس افرادی که بیماری کرونا ندارند و یا تماسی با افراد کرونایی ندارند ولی چون سالمند هستند و بیماری زمینه ای دارند تا در معرض آلودگی قرار نگیرند، نظارت هوشمند و تشدید نظارتها را از دیگر محور های طرح  برشمرد .

دکتر حریرچی گفت: با همکاری بسیار خوبی که مردم استان و  مقامات عالی استان همکاری دارند  مطمئن هستیم در استان زنجان در مقایسه با متوسط کشور می توانیم بیشتر از سایر استانها در انجام طر ح های و برنامه ها موفق شویم هدف ما این است که در سه ماه حداقل ۵۰ درصد میزان بستری و ۴۰ درصد موارد مرگ و میر کاهش یابد تا اینجا که این موفقیتها حاصل شده فقط به شرط همکاری و هماهنگی مردم انجام شده است و در استان زنجان زودتر به این هدف برسیم.

وی در پاسخ به سوالی افزود:  به گفته سازمان جهانی بهداشت تاچند ماه دیگر واکسن طول می کشد تا به بازار برسد و بعد از اینکه به بازار آمد به تعداد کافی به گروههای مختلف تزریق شود حداقل تا چند ماه آینده اوایل پاییز و تابستان  هیچ تغییر رفتار رخ نخواهد داد.

معاون کل وزیر بهداشت تاکید کرد: فعلا تا اطلاع ثانوی تمام این اقدامات بهداشتی و این محدودیتها با هم باید انجام گیرد واکسنی نیست که تمام قضیه را بتواند حل کند .

دکتر حریرچی اذعان کرد:  این محدودیتها بسته به نتیجه که خواهد داشت ادامه پیدا خواهد کرد؛ شهر هایی که از وضعیت قرمز خارج میشوند قاعدتا محدودیتها کمتر خواهد شد و اقتصاد و معیشت بر می گردد به حالت طبیعی و یا نزدیک به طبیعی شهر هایی که روند کاهش وضعیتی ندارند تثبیت محدودتیها و یا تشدید محدودیتها را خواهیم داشت.
دفعات مشاهده: 101 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر