:: بازدید از مرکز جامع سلامت شهری شماره ۹ و پایگاه بسیج خواهران مسجدالنبی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست

:: از طریق ویدیوکنفرانس برگزار شد؛ نشست دکتر ایرج حریرچی با روسای دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/6 |

از طریق ویدیوکنفرانس برگزار شد؛
نشست دکتر ایرج حریرچی با روسای دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور
نشست معاون کل وزارت بهداشت با روسای دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور از محل دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.

دکتر ایرج حریرچی در نشست روسای دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور با توجه به تاکید دکتر نمکی مقام عالی وزارت در خصوص تضمین منابع مربوط به اجرای طرح اظهار داشت: دانشگاه‌ها با سرعت و اطمینان این مسیر را پیش بروند و کوچکترین فرصت را از دست ندهند.

پایگاه خبری وب‌دا - زنجان، عصر پنجشنبه ۶ آذرماه نشست دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست روسای دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور با توجه به تاکید دکتر نمکی مقام عالی وزارت در خصوص تضمین منابع مربوط به اجرای طرح اظهار داشت: دانشگاه‌ها با سرعت و اطمینان این مسیر را پیش بروند و کوچکترین فرصت را از دست ندهند.

در این نشست درخصوص طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، و ضرورت به کارگیری همه توان، ظرفیت و تجربه این استان‌ها، و همچنین ایجاد وحدت، همدلی و هم افزایی کلیه دستگاه‌های اجرایی، گروه‌های جهادی، سمنها و اقدامات ابتکاری و خلاقانه دانشگاه‌ها برای اجرای شایسته این طرح، بحث و تبادل نظر شد .

دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور شامل: دانشگاه‌های زنجان، آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، کردستان و دانشکده‌های پزشکی خوی، مراغه است .
دفعات مشاهده: 130 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر