:: بازدید از مرکز جامع سلامت شهری شماره ۹ و پایگاه بسیج خواهران مسجدالنبی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست

:: معاون کل وزارت بهداشت؛ استان زنجان در زمینه پیشگیری و مقابله با کروناویروس، عملکرد بسیارخوبی دارد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/6 |

معاون کل وزارت بهداشت؛
استان زنجان در زمینه پیشگیری و مقابله با کروناویروس، عملکرد بسیارخوبی در سطح کشور دارد

دکتر ایرج حریرچی در جلسه ستاد پیشگیری و مدیریت کروناویروس استان اظهار داشت: استان زنجان در مقایسه با سایر استان‌ها عملکرد بسیارخوبی در زمینه پیشگیری و مقابله با کرونا از لحاظ سیاسی، اجرایی، بهداشتی و درمانی داشته است.

پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، ظهر پنجشنبه ششم آذرماه معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه ستاد پیشگیری و مدیریت کروناویروس استان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه بیماران کرونایی، نیازمند حمایت بیشتری هستند تا به دلیل مشکل اقتصادی و معیشت از خانه بیرون نیایند اظهار داشت: در این راستا خیرین زنجانی ۳۳ میلیارد تومان کمک کرده‌اند.

دکتر حریرچی با اشاره به اینکه زنجانی‌ها برگزاری مراسم بزرگ یوم‌العباس را به خوبی کنترل و مدیریت کردند یادآورشد: با این مدیریت خوب از بروز یک فاجعه انسانی که منجر به ابتلا، بستری و مرگ ناشی از بیماری کرونا در کشور می‌شد، جلوگیری شد، و همچنین، منابع خیریه‌ای را هم، به مقابله با بیماری کرونا سوق دادند که در این راستا، استان زنجان در مقایسه با سایر استان‌ها عملکرد بسیارخوبی در زمینه پیشگیری و مقابله با کرونا از لحاظ سیاسی، اجرایی، بهداشتی و درمانی داشته است.

وی با بیان اینکه استان زنجان با توجه به توانایی‌های موجود در راستای مقابله با بیماری کرونا، می‌تواند بیش از ۳۰ الی ۴۰ درصد بیش از اعداد پایه در نظر گرفته شده برای قطع زنجیره کرونا فعالیت داشته باشد، تصریح کرد: بسیاری از اقدامات به ابتکارات محلی بستگی دارد که تحقق این امر نیازمند تداوم، اعمال اختیارات و ابتکارات استانی است.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رابطه با طرح سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی، افزود: با توجه به اینکه نام شهید سلیمانی بر طرح مقابله با ویروس منحوس کرونا گذاشته شده است، همه افراد باید وظایف خود را در راستای کاهش ابتلا، بستری و فوتیهای ناشی از کرونا به خوبی انجام دهند تا بتوانیم طبق هدف‌گذاری‌های‌ انجام شده، در مدت سه ماه ۹۰ درصد زنجیره انتقال این بیماری، ۵۰ درصد بستری کرونایی و ۴۰ درصد موارد فوت کرونا را در کشور کاهش داده و به حداقل برسانیم.

وی تاکید کرد: کسی که بیش از ۲۰ دقیقه با یک فرد تست مثبت کرونا تماس داشته باشد در صورتی که تست کرونای وی منفی شود نیز باید خود را قرنطینه کند.

دفعات مشاهده: 134 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر