:: بازدید از مرکز جامع سلامت شهری شماره ۹ و پایگاه بسیج خواهران مسجدالنبی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست

:: در راستای کمک مومنانه؛ ۲۳۳ هزار بسته معیشتی در بین مردم توزیع شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/6 |
در راستای کمک مومنانه؛
۲۳۳ هزار بسته معیشتی در بین مردم توزیع شد

فرمانده سپاه انصارالمهدی عج استان در جلسه ستاد پیشگیری و مدیریت کروناویروس استان باحضور معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: کمک‌های جمع‌آوری شده مردم و دستگاه‌ها بین مردم نیازمند آسیب‌دیده در بحث کرونا، براساس بانک اطلاعاتی که با تدبیر مسئولان ارشد استان ایجاد شده، ۲۳۳ هزار بسته معیشتی توزیع شده است.

پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، ظهر پنجشنبه ششم آذرماه سردار جهانبخش کرمی در جلسه ستاد پیشگیری و مدیریت کروناویروس استان باحضور دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: کمک‌های جمع‌آوری شده مردم و دستگاه‌ها بین مردم نیازمند  و آسیب‌دیده در بحث کرونا، براساس بانک اطلاعاتی که با تدبیر مسئولان ارشد استان ایجاد شده، ۲۳۳ هزار بسته معیشتی ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومانی توزیع شده است.

وی با اشاره به اقدامات سپاه در قالب کمک مومنانه ادامه داد: کمک‌های جمع‌آوری شده مردم و دستگاه‌ها بین مردم نیازمند آسیب‌دیده در بحث کرونا، براساس بانک اطلاعاتی که با تدبیر مسئولان ارشد استان ایجاد شده، ۲۳۳ هزار بسته معیشتی ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومانی توزیع شده است.

فرمانده سپاه انصارالمهدی عج استان افزود: درخصوص توزیع بسته بهداشتی، بیش از ۱۱ هزار بسته کامل توزیع شده، و حتی در روستاهایی که امکان دسترسی و تامین امکانات سخت است و حاشیه نشین‌ها، ده‌ها هزار غذای گرم توزیع شده است.

به گفته سردار کرمی در بحث ماسک،  ۱۰۹ کارگاه تهیه ماسک در مساجد فعالیت می‌کند که بیش از سه میلیون عدد ماسک رایگان بین مردم توزیع شده، که تمامی این اقدامات با مدیریت و هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی زنجان انجام گرفته است.

وی با بیان اینکه در بحث ضدعفونی مناطق شهری و روستایی، هیچ جایی بدون هماهنگی دانشگاه ضدعفونی نشده، که در این راستا ۱۲ هزار ۵۰۰ نقطه از مناطق شهری و روستایی ضدعفونی شدند.

فرمانده سپاه انصارالمهدی عج استان از به کارگیری ۶ هزار گروه جهادی و در مواردی توزیع کارت هدیه نقدی خبر داد و افزود: ۹۸۵ گروه جهادی هرکدام چندین بار، پای کار بودند .

سردار کرمی با اشاره به توزیع بیش از ۵ هزار بسته کامل نوشت‌افزار با ارزش هر بسته ۱۴۰ هزار تومان توزیع به دانش‌آموزان اظهار داشت: کارهای خوبی صورت گرفته ازجمله گروه سرود بچه‌های پایگاه‌ها، که برای روحیه دادن به مردم، محله به محله برنامه داشتند.

وی با اشاره به اینکه در طرح سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی با هماهنگی‌های صورت گرفته، به این نتیجه رسیدیم که الان شرایط جنگی است و تلفات و خسارت اقتصادی و مادی بیشتری هم دارد، تاکید کرد: همه دستگاه‌ها باید کمک کنند چراکه اقتدار نظام مطرح است و ازطرفی وظیفه داریم برای سلامتی مردم تلاش کنیم .

فرمانده سپاه انصارالمهدی عج استان ابراز داشت: سپاه هم با تشکیل کمیته عملیاتی، جلسات و هماهنگی‌های استانی، و بین بخشی را برگزار کرد، که تا سطح فرماندهان، کاملا توجیه شدند.

سردار کرمی افزود: قبل از این ابلاغ طرح سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی، در استان یک قرارگاه اصلی و ۱۰ قرارگاه فرعی تشکیل شده بود، که کاملا هماهنگ با دانشگاه علوم پزشکی و فرمانداری شهرستان فعال بودند و درحال حاضر هم در قالب این طرح فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه در بحث کمیته حمایت هم، ۱۳ هزار بسته در قالب این طرح توسط قرارگاه‌های محله‌ای بسیج توزیع شده است و در کمیته عملیاتی هم، کاملا آماده و هماهنگ هستیم، تصریح کرد: در بحث نقاهتگاه‌ها هم، این مکان‌ها باید با همکاری سپاه، نیروی انتظامی، ارتش و هلال احمر تحت فرماندهی قرارگاه استانی و شهرستانی، با مدیریت استاندار و در شهرستان‌ها، با مدیریت فرماندار شهرستان‌ها انجام بگیرد .

فرمانده سپاه انصارالمهدی عج استان با تاکید براینکه اگر در کمیته‌های دیگر هم لازم است که بسیج کمک کند، هماهنگ هستیم خاطرنشان کرد: برای ما جان مردم از همه چیز مهمتر است، و همانطور که سپاه در زمان جنگ‌ در شلمچه و خرمشهر در مقابل ضدهوایی چهارلول دشمن می‌گرفت به زمین، با تیربار دوشکا می‌جنگید، امروز هم وظیفه دارد برای سلامت مردم تلاش کند.
دفعات مشاهده: 118 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر