:: بازدید از مرکز جامع سلامت شهری شماره ۹ و پایگاه بسیج خواهران مسجدالنبی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست

:: با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ پیکر چهارمین شهید مدافع سلامت استان تشییع شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/4 |

با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛

پیکر چهارمین شهید مدافع سلامت استان تشییع شد

پیکر چهارمین شهید مدافع سلامت استان، "امین‌اله عروجی" کارمند مرکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی شهرستان ماهنشان و از مدافعان خط مقدم مبارزه با کرونا، باحضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زنجان تشییع شد.

پایگاه خبری وب‌دا- زنجان، صبح سه‌شنبه چهارم آذرماه، مراسم تشییع پیکر شهید "امین‌اله عروجی"، اولین شهید خدمت و مدافع سلامت شهرستان ماهنشان، و چهارمین شهید مدافع سلامت استان، با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زنجان، امام جمعه و فرماندار، اعضای شورای تامین و شورای ماهنشان، خانواده شهید عروجی، مسئولین بنیاد شهید استان و شهرستان، با همراهی کادر بهداشت و درمان شهرستان ماهنشان برگزار شد.

شهید مدافع سلامت "امین‌اله عروجی" در سن ۴۵ سالگی با ابتلا به این ویروس منحوس به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

پیکر "امین‌اله عروجی"، پس از برگزاری مراسمی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری مناسب تشییع، و در قطعه شهدای شهرستان ماهنشان، و در جوار شهدای دفاع مقدس آرام گرفت..
دفعات مشاهده: 123 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر