:: بازدید از مرکز جامع سلامت شهری شماره ۹ و پایگاه بسیج خواهران مسجدالنبی
:: نشست دانشگاهی قرارگاه پیشگیری و مدیریت کرونا ویروس؛ در سفر یک روزه قائم مقام وزیر بهداشت به استان زنجان
:: تنها راه قطع زنجیره این بیماری منحوس رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اس
:: استان زنجان از استانهای موفق در کنترل و مهار بیماری کروناست که درستاد ملی کرونا نیز مورد تقدیر قرار گرفت .
:: بزرگترین دستاورد طرح شهیدسلیمانی پیشگیری از ورود به پیک بعدی بیماریست

:: پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت عروج چهارمین شهید مدافع سلامت استان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/3 |

دکتر پرویز قزلباش با صدور پیامی، شهادت "امین‌اله عروجی" اولین شهید خدمت و مدافع سلامت شهرستان ماهنشان، و چهارمین شهید مدافع سلامت استان را تسلیت گفت.

پایگاه خبری وب‌دا - زنجان، صبح دوشنبه سوم آذرماه "امین‌اله عروجی" کارمند مرکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی شهرستان ماهنشان و از مدافعان خط مقدم مبارزه با کرونا، بعد از حدود یک هفته بستری در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان ولیعصر (عج)، در سن ۴۵ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.

در این راستا، دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان با صدور پیامی شهادت "امین‌اله عروجی" اولین شهید خدمت و مدافع سلامت شهرستان ماهنشان، و چهارمین شهید مدافع سلامت استان را تسلیت گفت.

متن پیام بدین شرح است.

"انا لله و انا الیه راجعون"

بار دیگر جامعه سلامت استان زنجان در ماتم از دست دادن مدافع سلامت دیگری، به سوگ نشست.

اینجانب شهادت، چهارمین شهید ایثارگر نظام سلامت استان زنجان، جناب آقای "امین‌الله عروجی" همکار محترم شاغل در مرکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی شهرستان ماهنشان را به خانواده بزرگوار آن شهید والامقام خدمت و مدافع سلامت، و جامعه بزرگ، پرتلاش و بلندهمت دانشگاه علوم پزشکی زنجان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن شهید عزیر، علو درجات، رحمت و مغفرت واسعه الهی و برای جمیع بازماندگان سلامتی، صبر و شکیبایی مسئلت می‌نمایم.

دکتر پرویز قزلباش
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

دفعات مشاهده: 142 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر