:: ازحرکت بسیار خوب مردم زنجان در برگزار نشدن مراسم یوم العباس شگفت زده شدیم
:: از طریق ویدیوکنفرانس برگزار شد؛ نشست دکتر ایرج حریرچی با روسای دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور
:: معاون کل وزارت بهداشت؛ استان زنجان در زمینه پیشگیری و مقابله با کروناویروس، عملکرد بسیارخوبی دارد
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ ورود تست‌های سریع به برنامه بیماریابی و غربالگری سرپایی بیمارن کووید – ۱۹
:: در راستای کمک مومنانه؛ ۲۳۳ هزار بسته معیشتی در بین مردم توزیع شد

:: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ نزدیک به ۸۵ درصد از تخت‌های بیمارستانی استان به بیماران کووید_۱۹ اختصاص دارد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/28 |

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛

نزدیک به ۸۵ درصد از تخت‌های بیمارستانی استان به بیماران کووید_۱۹ اختصاص دارد

دکتر علیرضا آرمانی‌کیان در نشست خبری با بیان اینکه وارد شرایط هشدار شدیم اظهار داشت: در حال حاضر نزدیک به ۸۵ درصد از تخت‌های بیمارستانی استان به بیماران کووید_۱۹ اختصاص دارد، و امیدوار هستیم با رعایت پروتکل‌ها، ورودی بیمارستان‌ها کاهش یابد .

پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان ظهر چهارشنبه ۲۸ آبان‌ماه در نشست خبری که از طریق ویدیوکنفرانس در استودیوسلامت استان زنجان مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار ‌شد، در پاسخ به سوالی درخصوص درصد اشغال تخت‌های بیمارستانی در استان اظهار داشت: نزدیک به ۸۵ درصد از تخت‌های بیمارستانی استان به بیماران مبتلا به کووید_۱۹ اختصاص دارد.

دکتر آرمانی‌کیان با تاکید براینکه وارد شرایط هشدار شدیم تصریح کرد: درحال حاضر در نقطه سر به سر هستیم و تعدادی که با بهبودی مرخص می‌شوند، بلافاصله بیماران دیگر جایگزین آنها می‌شوند. و فعلا در شرایط بسیار خطرناکی هستیم که امیدواریم با رعایت پروتکل‌ها، ورودی بیمارستان‌ها کاهش یابد .

وی با بیان اینکه افرادی که حس می‌کنند مبتلا هستند مراجعه حضوری به بیمارستان نداشته باشند ادامه داد: افراد با مراجعه به درمانگاه‌های ۱۶ ساعته غربالگری می‌شوند، و در این مراکز افرادی که نیاز به آزمایش دارند، انجام، و داروهای مورد نیاز بیماران سرپایی هم تجویز، و توصیه‌‌های لازم انجام می‌شود .

به گفته دکتر آرمانی‌کیان اولویت اصلی بیماران سرپایی، مراقبت‌های خانگی است، و استفاده از تخت‌های بیمارستانی، برای مواردی است که به تشخیص پزشکان آموزش دیده در درمانگاه‌ها، انجام می‌شود. و بیمارانی که در شرایط حاد نیستند در منزل با سرویس‌های بسیار ساده و قرنطینه خانگی، شرایط بهتری می‌یابند .

وی ادامه داد: در حوزه بستری کمبود دارو نداریم، هرچند بعضی وقت‌ها به اشتباه داروهای بیمارستانی تجویز، و مشکل‌ساز می‌شود . ولی درحال حاضر کمبودی در داروهای سرپایی و بستری وجود ندارد .

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه داروهای تولید داخل در سطح شهر، به صورت ارزان‌قیمت وجود دارد و به راحتی تهیه می‌شود .افزود: داروی رمدیسیویر و فاوایپیراویر، مصرف بیمارستانی دارد و برای بیمارانی است که ریه آنها، ۴۰ درصد درگیر، و دچار عفونت شده و نیاز به درمان‌های جدی‌تر دارند. که این داروها را، بیمارستان تهیه می‌کند و اخیرا، بیمه‌ها هم می‌پذیرند، که در صورت‌حساب بیمارستان وارد می‌شود.
دفعات مشاهده: 77 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر