:: با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ پیکر چهارمین شهید مدافع سلامت استان تشییع شد
:: دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مسابقات دارت سراسر کشور، برحسب امتیاز مدال‌ها، مقام اول را کسب کرد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (چهارم آذرماه ۹۹)
:: "امین‌اله عروجی" به جمع شهدای خدمت و مدافع سلامت استان زنجان پیوس
:: پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت عروج چهارمین شهید مدافع سلامت استان

:: مصرف آنتی بیوتیکها هیچ تاثیری بر درمان بیماری های ویروسی ندارند ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/28 |

متخصص داخلی در برنامه عافیت:

مصرف آنتی بیوتیکها هیچ تاثیری بر درمان بیماری های ویروسی ندارند
متخصص داخلی در برنامه عافیت تاکید کرد: مصرف آنتی بیوتیکها هیچ تاثیری بر درمان بیماری های ویروسی بالاخص ویروس کرونا ندارند بلکه استفاده طولانی مدت  این دارو ها باعث مقاومت سیستم ایمنی بدن خواهد شد
به گزارش وب دا - زنجان؛  دکترعفت رفیعی شامگاه روز سه شنبه در برنامه عافیت ارتباط مستقیم استودیو سلامت با شبکه اشراق استان در مورد وضعیت بیماری گفت: در ماههای گذشته تا حدی  به ثبات بیماری رسیده بودیم سیرصعودی بیماری در استان کنترل شده بود ولی در مقایسه با ماههای قبل در دو هفته اخیر شاهد سیر صعودی دبیماری هستیم، هم بیماران سرپایی، بستری و تختهای ای سی یو  تخت خالی نمی ماند.

وی با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی و جدی گرفتن بیماری توسط  مردم افزود: کلیه بیمارستانهای مرکز استان و توابع همه پذیرای بیماران کرونا هستند در اوایل تنها بیمارستان ولی عصر (عج) مرکز پذیرش بیماران کرونا بود ولی درحال حاضر با توجه به نیازتختها و افزایش بخشهای کرونا همه بیمارستانهای استان بخشهای کرونا را دارند این وخامت اوضاع را نشان می دهد .

دکتر رفیعی در ادامه افزود: افراد فکر می کنند کودکان دچار بیماری نمی شوند؛ درست است شیوع و شدت بیماری در کودکان کمتر است ولی اطفال مبتلا نیز در این مدت رو به افزایش داشتیم اشتباهترین کار این است که معمولا والدین به آنها ماسک نمی زنند ولی باید این را توجه داشته  باشیم که کودکان معمولا ناقل هستند علایم ندارند وقتی پدر و یا مادر دچار می شوند کودکان را به منزل دیگری جابجا می کنند و این یعنی شما  فرد ناقل رامی فرستند به جای دیگری و این بسیار خطر ناک است.

این متخصص داخلی در ادامه گفت: مصرف آنتی بیوتیک در درمان  ویروس ها هیچ تاثیری ندارد ولی گاهی  بنا به ضرورت وقتی ریه درگیر می شود باکتری هم اگر بر آن اضافه شود  آنتی بیوتیک تجویز می شود؛  آنتی بیوتیک به تنهایی هیچ تاثیری بر ویروس و یا هر ویروس دیگری ندارد علاوه بر آن استفاده طولانی مدت بعد از مدتی مقاومت بر آنتی بیوتیک در فرد ایجاد می کند و استفاده طولانی مدت آن سیستم ایمنی بدن را مقاوم میکند .

دکتر رفیعی تصریح کرد: فردی که مراجعه میکند مهمترین نشانه علایم بیماریست که باید منطبق با بیماری باشد برخی مواقع است که علایم بیماری کرونا مشاهده شده  ولی برای تایید بیماری و با اصرارفرد؛ بیماران  را برای تست می فرستیم و تستی که مناسب برای تایید بیماریست،  تست پی سی آر (pcr)است که مطمئن ترین روش است به این شرط که مثبت باشد اگر فردی علایم بیماری را دارد و تست او منفی باشد هیچ اعتباری ندارد بخاطر اینکه کیت هایی که برای تست استفاده می شود حساسیت پایینی دارند.

مثبت آن حایز اهمیت است ولی منفی بودن، بیماری را رد نمی کند مخصوصا بیماری که مراجعه میکند علایم بیماری را داشته باشد در  این افراد ریسک شیوع و انتقال بیماری بیشتر است

دفعات مشاهده: 51 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر