:: ازحرکت بسیار خوب مردم زنجان در برگزار نشدن مراسم یوم العباس شگفت زده شدیم
:: از طریق ویدیوکنفرانس برگزار شد؛ نشست دکتر ایرج حریرچی با روسای دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور
:: معاون کل وزارت بهداشت؛ استان زنجان در زمینه پیشگیری و مقابله با کروناویروس، عملکرد بسیارخوبی دارد
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ ورود تست‌های سریع به برنامه بیماریابی و غربالگری سرپایی بیمارن کووید – ۱۹
:: در راستای کمک مومنانه؛ ۲۳۳ هزار بسته معیشتی در بین مردم توزیع شد

:: جلسه ستاد شهرستانی هماهنگی و مبارزه با کرونا ویروس شهرستان خدابنده تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/26 |

به ریاست معاون سیاسی، امنیتی استاندار:
جلسه ستاد شهرستانی هماهنگی و مبارزه با کرونا ویروس شهرستان خدابنده تشکیل شد
جلسه ستادشهرستانی هماهنگی و مبارزه با کرونا ویروس  به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار وباحضورفرماندارشهرستان، رئیس شبکه بهداشت، درمان و سایر اعضای آن جهت بررسی وضعیت فعلی شهرستان خدابنده از نظر شیوع بیماری کرونا یکشنبه ۲۵ آبان تشکیل شد.
به گزارش وب دا - زنجان؛ جلسه ستادشهرستانی هماهنگی و مبارزه با کرونا ویروس  به ریاست دکتر مرادی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و با حضور ایوب بیگدلی  فرماندار شهرستان، دکتر کریم فر رئیس شبکه بهداشت، درمان و سایراعضای آن جهت بررسی وضعیت فعلی شهرستان از نظرشیوع بیماری کرونا، راهکارهای برون رفت و مقابله با کرونا ویروس، نحوه ارائه خدمات به بیماران و مردم، پیگیری و نظارت جدی و مستمر بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی، فاصله گذاری فیزیکی ، استفاده ازماسک، عدم برگزاری تجمعات در توسط مردم و ادارات، برخورد قانونی و لازم با متخلفین، تعطیلی، پلمپ مراکز و اماکن متخلف در راستای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در سالن امام علی ( ع ) فرمانداری برگزار گردید.

در ادامه سفر یکروزه معاون سیاسی امنیتی استاندار به شهرستان خدابنده باهمراهی فرماندار شهرستان از ادارات شهر قیداربازدید به عمل آمد و نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری فیزیکی ، استفاده از ماسک  در ادارات را ارزیابی شد .

دکتر مرادی همچنین با همراهی فرماندار از شبکه بهداشت و درمان خدابنده  بازدید نموده و ضمن ارزیابی رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک  توسط پرسنل و ارباب رجوع، از عملکرد مطلوب همکاران در طول نه ماه فعالیت  در راستای مقابله با کرونا ویروس  ابراز رضایت نموده و از تلاش های بی وقفه و شبانه روزی آنان قدردانی کرد .
دفعات مشاهده: 88 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر