:: با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ پیکر چهارمین شهید مدافع سلامت استان تشییع شد
:: دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مسابقات دارت سراسر کشور، برحسب امتیاز مدال‌ها، مقام اول را کسب کرد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (چهارم آذرماه ۹۹)
:: "امین‌اله عروجی" به جمع شهدای خدمت و مدافع سلامت استان زنجان پیوس
:: پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت عروج چهارمین شهید مدافع سلامت استان

:: متخصص طب سنتی؛ سبک زندگی در دوره بیماری‌های واگیردار حائز اهمیت است ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/26 |

متخصص طب سنتی
؛
سبک زندگی در دوره بیماری‌های واگیردار حائز اهمیت است

دکتر نرجس خواصی در برنامه عافیت با بیان اینکه سبک زندگی در دوره بیماری‌های واگیردار خیلی مهم است تصریح کرد: پرهیز از مصرف داروهای گیاهی در این دوره به جهت تداخلات دارویی حایز اهمیت است و باید با توصیه پزشک مصرف شود.

پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، شامگاه یکشنبه ۲۵ آبان ماه، متخصص طب سنتی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در قسمت ۱۲۷ برنامه عافیت، مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان، درخصوص آخرین دستاوردهای طب سنتی درخصوص ویروس کرونا؛ اظهار داشت: درمان بیماری‌ها در طب سنتی، دارای ۴ قسمت پیشگیری، دوره سرپایی، بستری، و دوره نقاهت است.

دکتر خواصی افزود: پیشگیری در طب ایرانی هم بوده و در دوره‌هایی شیوع بیماری‌هایی را داشتیم که در آن دوره‌ها هم، مهمترین اقدام رعایت فاصله اجتماعی و بهداشت بوده، و در حال حاضر هم رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و شستشو و ضدعفونی کردن دست‌ها حایز اهمیت است‌.

وی با بیان اینکه سبک زندگی در دوره بیماری‌های واگیردار خیلی مهم است تصریح کرد: پرهیز از مصرف داروهای گیاهی در این دوره به جهت تداخلات دارویی حایز اهمیت است و باید با توصیه پزشک مصرف شود.

متخصص طب سنتی پرهیز از بی‌خوابی و کم‌خوابی، پرهیز از پرخوری و کم‌خوری، دقت در مصرف زنجبیل، زردچوبه، سیر و دارچین به خصوص در بیماران زمینه‌ای را از مهمترین موارد، عنوان و ابراز کرد: زنجبیل، زردچوبه، سیر و دارچین بهتر است به عنوان چاشنی مصرف شود.

به گفته دکتر خواصی در دوره همه‌گیری بیماری‌های واگیردار، ترجیحاً از فست‌فودها و غذاهای غلیظ پرهیز شود و غذاهای آبکی مثل سوپ جو هم در دوره پیشگیری، هم در دوران سرپایی، توصیه می‌شود.
دفعات مشاهده: 76 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر