:: ازحرکت بسیار خوب مردم زنجان در برگزار نشدن مراسم یوم العباس شگفت زده شدیم
:: از طریق ویدیوکنفرانس برگزار شد؛ نشست دکتر ایرج حریرچی با روسای دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور
:: معاون کل وزارت بهداشت؛ استان زنجان در زمینه پیشگیری و مقابله با کروناویروس، عملکرد بسیارخوبی دارد
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ ورود تست‌های سریع به برنامه بیماریابی و غربالگری سرپایی بیمارن کووید – ۱۹
:: در راستای کمک مومنانه؛ ۲۳۳ هزار بسته معیشتی در بین مردم توزیع شد

:: در مراکز ۱۶ساعته استان روزانه هزار پذیرش انجام می شود و از۷۰ درصد افراد تست گرفته می شود ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/25 |

معاون بهداشت دانشگاه در نشست خبری عنوان کرد:
در حال حاضر با افزایش ظرفیت مراکز ۱۶ ساعته روزانه هزار پذیرش انجام می شود و از ۷۰ درصد افراد تست گرفته می شود و همچنین قرنطینه خانگی و رهگیری کامل نیز انجام می شود.

به گزارش وب دا - زنجان؛ دکترصائینی معاون بهداشت و رئیس مرکزبهداشت استان درنشست ویدئو کنفرانس روز یکشنبه ۲۵ آبان در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: شرایط افراد در زمینه نحوه درمان بیماری کرونا متفاوت است با مراجعه به پزشک تکلیف فرد مشخص می شود، شاید با تجویز دارو و یا با ایزوله و قرنطینه کامل و رعایت همه اصول بهداشتی بهبود یابند؛  مراقبت از بیماران مشکوک به کرونا روال خاص خود را دارد فرد با تشخیص پزشک بستری می شود و نباید با علایمی که مشاهده می کند مستقیم به بیمارستان مراجعه کند

وی افزود: افرادی با علایم مشکوک با نظر پزشک به صورت سرپایی معاینه  می شوند و یا افرادی که با نظر پزشک قرنطینه می شوند و نیاز اکسیژن هم داشته باشد همکار پزشک تجویز می کند و در اختیار بیمار قرار می گیرد .

وی با تاکید بر اینکه افرادی که علایم مشکوک دارند نباید دیر به پزشک مراجعه کنند؛ افزود: در شرایط فعلی علایم انفلوانزا و یا سرماخوردگی نداریم مقابله وکنترل  هر ویروسی به میزان رعایت مسایل بهداشتی توسط مردم بستگی دارد؛ با امکانات و تمهیداتی که در استان ایجاد شده از جمله افزایش ظرفیت پذیرش مراکز ۱۶ ساعته و همینطور در این مراکز امکان نوبت گیری تلفنی و اینترنتی فراهم شده  که شهروندان  می توانند از همه امکانات در تسهیل امور استفاده کنند.

دکتر صائینی در ادامه سخنان خود با اشاره به اقدامات بهداشتی و درمانی در کنترل و پیشگیری از کرونا  تصریح کرد؛در حال حاضر شاهد پیک بیماری کرونا در استان هستیم اتفاقی که افتاده توانستیم با اقدامات خوبی که انجام شده در بحث رعایت پروتکل های بهداشتی عملا توانستیم وضعیت رفتن به پیک که با سرعت پیش می رفت کنترل کنیم و سرعت رسیدن به پیک را بگیریم  و این باعث شد که فرصت داشته باشیم تا وضعیت خود را در  این شرایط حفظ کنیم .

وی تشدید نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی با اعمال قانون با همراهی موثر استاندار محترم را از دیگر اقدامات برشمرد و افزود: رعایت پروتکل اگر زیر ۹۵ باشد یعنی خطر بیماری وجود دارد در استان زنجان  تست  به صورت هدفمند و  هوشمند انجام  میشود در حال حاضر با افزایش ظرفیت مراکز ۱۶ ساعته روزانه هزار پذیرش  انجام می شود و از ۷۰ درصد افراد تست گرفته می شود و همچنین قرنطینه خانگی و رهگیری کامل انجام می شود.

معاون بهداشت دانشگاه در ادامه با تاکید بر اینکه مردم باید بدانند ویروس کرونا جدی تر از گذشته است میزان سرایت آن ۹ برابر شده و قدرت بیماری زایی آن بالا رفته است افزود: حفاظت از گروههای آسیب پذیر مانند سالمندان و بیماری های زمینه ای  را از دیگر اقدامات است که  این افراد شناسایی می شوند و پیگیری و تحت مراقبت قرار میگیرند

وی نظارت بر اعمال محدودیتهای هوشمند و هدفمند مصوب شده  از سوی ستاد ملی کرونا را نیز ااشاره نمود و افزود: طبق وضعیت در سطح کشور ، درشهرستانهای استان نیز سطح قرمز مشخص شده و همه  مصوبات کشوری از جمله تعطیلی بعد از ساعت ۶ برای کسبه گروه شغلی ۲، ۳ و ۴ انجام شود و ما  با تمام توان همه مصوبت کشوری که توسط ستاد ملی کرونا ابلاغ می شود  پیگیری می کنیم .
دفعات مشاهده: 58 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر