:: با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ پیکر چهارمین شهید مدافع سلامت استان تشییع شد
:: دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مسابقات دارت سراسر کشور، برحسب امتیاز مدال‌ها، مقام اول را کسب کرد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (چهارم آذرماه ۹۹)
:: "امین‌اله عروجی" به جمع شهدای خدمت و مدافع سلامت استان زنجان پیوس
:: پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت عروج چهارمین شهید مدافع سلامت استان

:: در اولین روز از پساکنگره بین‌المللی یوسرن؛ همایش تخصصی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/22 |

در اولین روز از پساکنگره بین‌المللی یوسرن؛
همایش تخصصی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد

همایش تخصصی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در اولین روز از پساکنگره بین‌المللی یوسرن با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.

پایگاه خبری وب‌دا - زنجان، صبح چهارشنبه ۲۰ آبان ماه سال‌جاری همایش تخصصی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در اولین روز از پساکنگره بین‌المللی یوسرن با سخنرانی دو سخنران خارجی و دو سخنران داخلی، (دکتر تینا شاهانی و دکتر محمدعلی شهبازی، اعضای هیئت علمی دانشگاه) به صورت مجازی با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.

گفتنی است: بخش مجازی پنجمین کنگره بین‌المللی یوسرن، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با سخنرانی دکتر پرویز قزلباش ۱۷ آبان آغاز شد .
دفعات مشاهده: 69 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر