:: دومین همایش بین‌المللی آیین محبت فردا، در زنجان برگزار می‌شود
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰)
:: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان: آغاز به کار پایگاه واکسیناسیون همگانی کرونا در شرکت برق منطقه‌ای زنجان
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰)
:: اختصاص یک دستگاه سونوگرافی و یک دستگاه اکوکاردیوگرافی به کلینک تخصصی حضرت امیرالمومنین (ع) خدابنده

:: با سخنرانی رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ بخش مجازی کنگره ۲۰۲۰ یوسرن آغاز شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/18 |

با سخنرانی رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
بخش مجازی کنگره ۲۰۲۰ یوسرن آغاز شد

میزبانی روز اول از بخش مجازی پنجمین کنگره بین‌المللی یوسرن، توسط دانشگاه علوم پزشکی زنجان، با سخنرانی دکتر پرویز قزلباش آغاز شد.

پایگاه خبری وب‌دا - زنجان، شنبه ۱۷ آبان ماه سال‌جاری، میزبانی روز اول از بخش مجازی پنجمین کنگره بین‌المللی یوسرن، توسط دانشگاه علوم پزشکی زنجان، با سخنرانی دکتر پرویز قزلباش در مرکز نمایشگاهی ایران مال، تهران آغاز شد.

در اولین روز از کنگره، موضوعاتی درخصوص نقش تکنولوژی‌ها، علوم نانو، آموزش و .... در دوره پاندمی کروناویروس و پساکرونا، توسط سخنرانان برتر دنیا مطرح شد.

در همین راستا برنامه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در اولین روز از پساکنگره بین‌المللی یوسرن، با سخنرانی دو عضو هئیت علمی دانشگاه و با مشارکت دو سخنران خارجی در روز چهارشنبه ۹۹/۸/۲۱ ساعت ۹ صبح تا ۱۳ برگزار خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی‌های لازم، با آیدی زیر (تلگرام) در ارتباط باشید. UsernZanjan
دفعات مشاهده: 275 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر