:: با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ پیکر چهارمین شهید مدافع سلامت استان تشییع شد
:: دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مسابقات دارت سراسر کشور، برحسب امتیاز مدال‌ها، مقام اول را کسب کرد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (چهارم آذرماه ۹۹)
:: "امین‌اله عروجی" به جمع شهدای خدمت و مدافع سلامت استان زنجان پیوس
:: پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت عروج چهارمین شهید مدافع سلامت استان

:: 40 درصد افراد جامعه به خشکی پوست مبتلا هستند ::
 | تاریخ ارسال: 1390/9/7 |

40 درصد افراد جامعه به خشکی پوست مبتلا هستند

AWT IMAGE

دکتر'منصور مرادلو' متخصص پوست در گفت و گو با خبرنگار , وب دا ، با بیان اینکه خشکی پوست در افراد عامل ژنتیکی دارد، افزود: پوست افراد به خشک، طبیعی و چرب تقسیم بندی می شود.

وی، با بیان اینکه خشکی پوست در فصول خاصی همچون پاییز و زمستان شیوع بیشتری دارد، یادآورشد: مراقبت و رعایت نکاتی خاص می تواند در کاهش صدمات ناشی از خشکی پوست تاثیر گذار باشد و شست وشو و استحمام زیاد،استفاده از شوینده های نامناسب به مروز زمان به خشکی پوست و در نهایت به بیماری اگزما منجر می شود.همچنین در صورت وجود اگزما و مشاهده خارش های شدید فرد باید به پزشک متخصص پوست مراجعه کند.

ایشان با اشاره به اینکه استفاده از پماد، صابون و لوسین های نرم کننده در کاهش خشکی پوست افراد بسیار تاثیر گذار است، تصریح کرد: محیط متعادل و استفاده از بخور نیز در رفع خشکی پوست موثر است.

در انتها یادآورشد: شناخت از علایم مشکلات و بیماری های پوستی می تواند در درمان های به هنگام این بیماری موثر باشد.

دفعات مشاهده: 2345 بار   |   دفعات چاپ: 643 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 80 بار   |   0 نظر