دریافت اطلاعات پایگاه

:: مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ؛ کانون با هدف ایجاد نشاط و غنی سازی اوقات فراغت اقدام به راه اندازی سایت پیک امید نموده است ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/10 |

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ؛

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گفت: با اشاره به شیوع بیماری کرونا و حضور کودکان و نوجوانان و والدینشان درخانه جهت برخورداری از فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی با هدف ایجادنشاط و شادابی و غنی سازی اوقات فراغت اقدام به راه اندازی سایت پیک امید از اسفند ماه نموده است.

به گزارش وب دا - زنجان؛ علیرضا نوری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارشنبه 10 اردیبهشت در نشست  ویدئو کنفرانس با اصحاب رسانه استان در تشریح اقدامات و فعالیتها در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا گفت:  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سال ۱۳۴۴ تاسیس و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به ترویج ادبیات کودکان و نوجوانان از طریق تشکیل انجمن‌های ادبی و نویسندگان، طراحان و هنرمندان، ناشران و همکاری پرداخته است و همچنین در برگزاری جشنواره‌های مرتبط در حوزه کودک و نوجوان و کمک به توسعه و تکمیل کتابخانه های مساجد و مدارس و کتابخانه‌های عمومی و سایر موسسات همت گمارده است

وی افزود: در بخش کودکان و نوجوان تهیه و استفاده از وسایل سمعی و بصری، تدارک وسایل آموزشی، تولید نمایش و فروش فیلم‌های سینمایی و تولید آثار تئاتر، انیمیشن مخصوص کودکان و نوجوانان، تولید وسایل اسباب بازی، سرگرمی، بازی های رایانه ای و عروسک فعالیت دارد و همچنین برگزاری جشنواره‌های مختلف ویژه کودکان و نوجوانان چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور و همچنین نامزدی اسکار، دریافت جشنواره جایزه کن برای پویانمایی، دریافت ۱۶ جایزه بین المللی برای پویانمایی در حوزه کودک و نوجوان از موفقیتهای این اداره کل بوده است.

این مقام مسئول در ادامه افزود: مرکز تئاتر و تئاتر عروسکی هم از سال ۵۹ با اجرای تئاتر در مناطق محروم و روستایی، امکان تماشای تئاتر برای کودکان و نوجوانان در سراسر کشور را با  تولید بیش از ۱۶۰ عنوان تئاتر آغاز کرده و همچنین اجرای طرح تئاتر مدرسه و تولید کتاب نمایش از فعالیت‌های مرکز تئاتر بوده است

وی افزود: در حوزه سرگرمی و بازی های سازنده از سال ۶۱ فعالیت خود را شروع کرده و هدف آن  طراحی و تولید سرگرمی های فکری و فرهنگی هنری برای بچه هابوده است و نیز طراحی و ساخت تولید اسباب بازی، سرگرمی و نرم افزارهای آموزشی و عروسک دارا و سارا تولید کرده است .

نوری در ادامه گفت: تمامی مراکز ۱۷ گانه ثابت ما در تمام شهرستان‌ها با  امکانات فرهنگی هنری کار فرهنگی انجام می‌دهد و ۱۱ کتابخانه‌های سیار که به روستاهای کمتر برخوردار و حاشیه نشین شهرها مراجعه می‌کنند و کارهای فرهنگی با انجام می‌دهد در طول این ایام کرونا این کار را انجام می‌دهد

وی افزود: کانون پرورش فکری با وجود تنوع و تکثر کاری در بخش‌های مختلف بین ۴۰ عنوان کار فرهنگی هنری در تک‌تک مراکز فرهنگی هنری کانون توسط مربیان هنری فرهنگی و ادبی در حال اجراست .

دفعات مشاهده: 690 بار   |   دفعات چاپ: 101 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر