:: با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ پیکر چهارمین شهید مدافع سلامت استان تشییع شد
:: دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مسابقات دارت سراسر کشور، برحسب امتیاز مدال‌ها، مقام اول را کسب کرد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (چهارم آذرماه ۹۹)
:: "امین‌اله عروجی" به جمع شهدای خدمت و مدافع سلامت استان زنجان پیوس
:: پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت عروج چهارمین شهید مدافع سلامت استان

:: جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور اجتماعی؛ بیماری کرونا همچنان در کمین است ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/5 |

جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور اجتماعی؛

بیماری کرونا همچنان در کمین است
دکتر مقتدا شعوری در نشست خبری کروناویروس اظهار داشت: مردم مشارکت و همکاری خوبی در مبارزه با کرونا داشتند ولی الان دیده می‌شود که احساس مشارکت و همکاری کمرنگ‌تر شده و این عدم مشارکت زنگ خطر است چرا که بیماری کرونا همچنان در کمین است .
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور اجتماعی عصر پنجشنبه چهارم اردیبهشت ماه سال‌جاری در نشست خبری کروناویروس با اشاره به شعار هفته سلامت که در راستای حمایت از کادر درمان «حمایت همگانی از مدافعان سلامت» نامگذاری شده است، اظهار داشت؛ هفته سلامت همه‌ساله از یکم تا هفتم اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه چهارمین روز از هفته سلامت با عنوان «هماهنگی و همکاری بین بخشی در مقابله با کرونا» نامیده شده، افزود:  این عنوان ضرورت هماهنگی و کمک بین بخشی برای غلبه بر این ویروس را بیان می‌کند.
دکتر شعوری تصریح کرد: اگر به پژوهش‌های صورت گرفته توجه کنیم کاملا مشخص است که نقش وزارت بهداشت در سلامت افراد ۱۸ تا ۲۵ درصد است. یعنی وزارت بهداشت به تنهایی نقشی برابر یک پنجم دارد و بقیه نقش‌آفرینی برعهده ادارات و سازمان‌های مختلف، نخبگان و خیرین است.
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور اجتماعی اظهار داشت: جهت پیشگیری از ویروس کرونا با حمایت استاندار و معاونین این حوزه اقدامات خیلی خوبی صورت گرفت و از ابتدای تشکیل ستاد کرونا در استان، شاهد همکاری استانداری و دیگر سازمان‌های استان بودیم .
وی افزود: باتوجه به این که وسعت بیماری کرونا جهانی بود و این گستردگی و وسعت در کشور، و استان ما هم دیده می‌شود؛ ابراز کرد: نقش آفرینی استانداری درخصوص بیماری کرونا قابل تقدیر است. ولی گاهی دیده می‌شد که سازمان‌های دیگر آن نقشی را که باید ایفا می‌کردند، شاید به خاطر عدم آشنایی و گستردگی بیماری کرونا، پای کار نبودند، و به همین خاطر ما در این راستا برنامه‌ر‌یزی‌های مختلفی را در دانشگاه انجام دادیم.
به گفته دکتر شعوری خوشبختانه مردم مشارکت و همکاری خوبی در مبارزه با کرونا داشتند ولی الان دیده می‌شود که احساس مشارکت و همکاری کمرنگ‌تر شده، که این عدم مشارکت زنگ خطر است چراکه بیماری کرونا همچنان در کمین است و در این خصوص به رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری هوشمند تاکید می‌شود.
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور اجتماعی در ادامه به تشریح برنامه‌های مجمع سلامت استان پرداخت و اظهار داشت: ما طی سال‌های گذشته شعارهای مختلفی را برای مجمع سلامت همگام با ارگان‌های خارج از دانشگاه داشتیم که سال ۹۶ با برنامه‌های کارشناسی شده، اتفاقات خیلی خوبی افتاد و در برنامه‌های عملیاتی که انجام داده بودیم، خود ارگان‌های دیگر هم از چند سال گذشته پای کار بودند.
وی افزود: شعاری که سال ۹۶ برای مجمع سلامت در نظر گرفته شده بود «انسان سالم, سبک زندگی سالم با سواد سلامت» بود که الان می‌بینیم در این پاندمی بیماری که اتفاق افتاده, انتخاب این شعار چقدر موثر، و مناسب بوده است و چقدر سبک زندگی سالم برای سلامتی مردم مهم، و در افزایش سواد سلامت هم ارزشمند بوده است.
دکتر شعوری ادامه داد: شعار سال ۹۷ نیز «محیط سالم، تغذیه سالم، انسان سالم» انتخاب شده بود که اهمیت ضرورت سلامت محیط را در سلامت انسان بیان می‌کند، و همچنین تغذیه سالم، که انسان سالم را می‌سازد.
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور اجتماعی با اشاره به شعار سال گذشته که «تفریح سالم و با نشاط- سلامت روان- سلامت اجتماعی» بود ابراز داشت: باز می‌بینیم که در بحران کرونا این شعار چقدر خوب انتخاب شده است چراکه سلامت روان و سلامت اجتماعی، ضرورت هر فرد سالم و جامعه سالم است.
وی با بیان اینکه به‌خاطر پاندمی کرونا مجمع سلامت سال گذشته برگزار نشد که ان‌شاالله با شکست کرونا، با تمام توان و با کمک تمام ارگان‌ها، سازمان‌ها و ادارات برگزار خواهیم کرد افزود: با کارهایی که انجام شده ما دنبال ایجاد انسان سالم هستیم؛ انسان سالمی که محور توسعه پایدار است و این نیاز الان کاملا محسوس، و به عینه قابل مشاهده است.

دفعات مشاهده: 151 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر