:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۹ اسفندماه ۹۹)
:: جلسه شورای بین الملل معاونت آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد
:: ازخیرگرانقدر مهندس عباس لطفی؛ در اهداء ۱۹ دستگاه کیس کامپیوتر به دانشکده بهداشت قدردانی به عمل آمد
:: بازدید سرزده رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از روستای سونتو شهرستان ماهنشان
:: شمارش معکوس برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی سلامت و هنر در زنجان

:: رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های زنجان؛ جهت کنترل کورونا، استفاده از دست غیر قالب توصیه می‌شود ::
 | تاریخ ارسال: 1399/1/7 |

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های زنجان؛
جهت کنترل کورونا، استفاده از دست غیر قالب توصیه می‌شود
دکتر اصغر جعفری روحی در ویژه برنامه عافیت، به مردم توصیه کرد که از دست غیر قالب خود استفاده کنند. یعنی اگر راست دست هستند با دست چپ سطوح آلوده، از جمله دستگیره درب منزل، اتومبیل و ... را لمس کنند و اگر چپ دست هستند با دست راست.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح پنجشنبه هفتم فروردین ماه سال‌جاری رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های استان زنجان در ویژه برنامه عافیت با اشاره به اینکه پرسنل اورژانس همیشه در خط مقدم مبارزه با بیماری‌ها هستند، اظهار کرد: اورژانس ۱۱۵ در کل استان، در مرکز فوریت‌های پزشکی استان تجمیع شده است و کارشناسان به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی هستند.
وی ادامه داد: این تماس‌ها بیشتر در زمینه درخواست اعزام آمبولانس، سوالات پزشکی و حوادث است که یک تعداد منجر به مشاوره توسط کارشناسان و پزشک مرکز هستند و یک تعداد هم مربوط به اعزام آمبولانس است ولی با توجه به شروع بیماری کرونا و اپیدمی این بیماری در سطح کشور، تماس‌ها نزدیک به ۱۰ تا ۲۰ برابر افزایش یافته است که در این راستا از مردم عاجزانه درخواست داریم  در صورتی که بیماری حاد دارند با این شماره تماس بگیرند.
دکتر جعفری درخصوص بیماری کرونا اظهار کرد: اگر بیماری تب‌دار است، تنگی نفس مداوم و خستگی مفرط دارد با ۱۱۵ تماس داشته باشد و در غیر این موارد، با خطوط دیگر تماس حاصل فرماید.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های زنجان تصریح کرد: افراد برای آگاهی بیشتر از بیماری کرونا با سامانه کشوری ۴۰۳۰ تماس بگیرند و مشکلات را با توضیحات کارشناسان مربوطه رفع کنند و اگر شکایت، انتقاد و گزارشاتی از تخلف، موارد غیرقانونی و خلاف قانون در جلوگیری از کنترل بیماری کرونا دارند با شماره ۳۳۰ ۱۹۰ تماس حاصل فرمایند.
وی با اشاره به اینکه تمامی افراد در برابر بیماری کرونا در معرض خطر هستند و هرکس که اصول بهداشتی را رعایت نکند در معرض بیشتر این بیماری است و به بیماری مبتلا خواهد شد افزود: متاسفانه افراد مسن آسیبپذیرترین قشر در برابر این ویروس هستند و هر چه سن بالاتر می‌رود عوارض و مرگ و میر هم بیشتر می‌شود و همچنین افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای ازجمله بیماری‌های قلبی، فشار خون و دیابت دارند در معرض خطر هستند.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های زنجان با تاکید براینکه افراد دارای بیماری مزمن و افرادی که تحت درمان‌های شیمی درمانی هستند هم، باید بیشتر از خودشان مراقبت کنند چراکه اگر مبتلا شوند و ویروس وارد بدن اینها شود امکان دارد که صدمات بیشتری هم ببینند ابراز کرد: از مردم درخواست داریم که عید امسال از دید و بازید پرهیز کنند و در خانه بمانند، از پدرها و مادرها - پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها که سرمایه زندگی ما هستند هم خواهش می‌کنیم برای حفظ سلامتی خودشان در خانه بمانند و همه افراد به صورت تلفنی جویای احوال باشند.
به گفته دکتر جعفری، بزرگترین چالش ویروس کرونا، زنده ماندن طولانی مدت آن است که این مدت در سطوح مختلف فرق می‌کند و علیرغم اینکه در هوای آزاد زمان زنده ماندن ویروس و فعالیت‌ش کمتر است ولی در سطوح پارچه‌ای، چوبی و بیشتر از همه سطوح فلزی و استیل، مدت زمان زنده ماندن تا روزها می‌کشد، و به همین خاطر متخصصین سیستم بهداشتی رعایت توصیه‌های بهداشتی را الزامی می‌دانند.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های زنجان به مردم توصیه کرد که از دست غیر قالب خود استفاده کنند. یعنی اگر راست دست هستند با دست چپ سطوح آلوده، از جمله دستگیره در منزل، اتومبیل و ... را لمس کنند و اگر چپ دست هستند با دست راست.
وی با ابراز تاسف از مصرف غیر اصولی مواد ضدعفونی تصریح کرد: مردم عزیزمان فکر می‌کنند که هرچقدر از ماده ضدعفونی بیشتر استفاده کنند نتایج بهتری دارد، ولی مضرات هم دارد که بارها و بارها مشاهده کردیم در بیمارستانها، که افراد بر اثر استفاده از مواد غلیظ گندزدا، دچار آسیب‌های استنشاقی شدند و گاهاً همین موارد با بیماری کرونا اشتباه گرفته می‌شود، که در این خصوص، توصیه ما این است که در منازل از مواد رقیق شده، ۹۸۰ سی سی آب و ۲۰ سی‌سی وایتکس استفاده کنند. و درخصوص موادی که آلودگی بیشتری دارند مثل دستگاه آمبولانس، دستگاه‌های بیمارستان یا بخش‌های ویژه بیماران، درصد استفاده از مواد ضدعفونی بالاتر است .
به گزارش وب‌دا، در استودیوسلامت استان زنجان مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان، روزانه پنج برنامه زنده باحضور اعضای ستاد دانشگاهی و اعضای قرارگاه زیستی پدافند غیرعامل اجرا می‌شود، که در این راستا، ۲ برنامه خبری، ساعت ۱۲ ظهر و ۸ شب؛ ۲ برنامه تولیدی زنده عافیت در ۲ تایم، ساعت ۹:۳۰ صبح و ۸:۱۵ شب با پخش از شبکه استانی اشراق و یک برنامه نشست خبری نیز ازطریق ویدیوکنفرانس با حضور اصحاب رسانه‌های گروهی استان برگزار می‌شود.
دفعات مشاهده: 180 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر