:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۹ اسفندماه ۹۹)
:: جلسه شورای بین الملل معاونت آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد
:: ازخیرگرانقدر مهندس عباس لطفی؛ در اهداء ۱۹ دستگاه کیس کامپیوتر به دانشکده بهداشت قدردانی به عمل آمد
:: بازدید سرزده رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از روستای سونتو شهرستان ماهنشان
:: شمارش معکوس برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی سلامت و هنر در زنجان

:: به مناسبت درگذشت استاد فرهیخته، شادروان دکتر سقراط فقیه زاده ::
 | تاریخ ارسال: 1399/1/2 |

به مناسبت درگذشت استاد فرهیخته، شادروان دکتر سقراط فقیه زاده
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام تسلیتی صادر کردند
غم از دست دادن اساتید فرهیخته و دوستان صمیمی، صاحب اندیشه بلند، عاشق و شیفته خدمت، بسیار سنگین و دشوار است, اما باید تسلیم اراده و مشیت الهی شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان و حجت الاسلام والمسلمین حاج‌آقا شیرمحمدی مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه، درپی درگذشت استاد فرهیخته، شادروان دکتر سقراط فقیهزاده پیام تسلیتی صادر کردند.

***متن پیام تسلیت به شرح ذیل است:

انّا لله و انّا الیه راجعون

غم از دست دادن اساتید فرهیخته و دوستان صمیمی، صاحب اندیشه بلند، عاشق و شیفته خدمت، بسیار سنگین و دشوار است، اما باید تسلیم اراده و مشیت الهی شد.
ضایعه جانسوز رحلت دانشمند سختکوش، استاد علم و معرفت و اخلاق  شادروان، استاد سقراط فقیه‌زاده، جامعه علمی و دانشگاهی استان را در غمی جانکاه و ماتمی اندوهناک فرو بُرد.
خدمات ارزشمند و ماندگار این استاد فرزانه در مسئولیت‌ها و جایگاه‌های علمی و اجرایی مختلف از قبیل: عضو شورای پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس، عضو هیئت بُرد گروه آمار زیستی وزارت بهداشت، عضو هیأت امنای دانشگاه‌های استان زنجان، مدیر گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی دانشکده علوم پزشکی زنجان، عضو هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی زنجان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان فراموش شدنی نیست.
این فقدان و ضایعه بزرگ را به جامعه بزرگ علمی و دانشگاهی استان به خصوص خانواده بزرگ دانشگاه و خانواده آن عزیز سفر کرده تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند سبحان برای آن فقید سعید آرزوی علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه الهی و برای خانواده آن مرحوم و جمیع وابستگان و دلبستگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم .

دکتر پرویز قزلباش                                              حجت الاسلام والمسلمین حاج‌آقا شیرمحمدی
      رییس دانشگاه علوم پزشکی                                                مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه
   و خدمات بهداشتی درمانی زنجان                                             در دانشگاه علوم پزشکی زنجان

دفعات مشاهده: 720 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر