:: ازحرکت بسیار خوب مردم زنجان در برگزار نشدن مراسم یوم العباس شگفت زده شدیم
:: از طریق ویدیوکنفرانس برگزار شد؛ نشست دکتر ایرج حریرچی با روسای دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور
:: معاون کل وزارت بهداشت؛ استان زنجان در زمینه پیشگیری و مقابله با کروناویروس، عملکرد بسیارخوبی دارد
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ ورود تست‌های سریع به برنامه بیماریابی و غربالگری سرپایی بیمارن کووید – ۱۹
:: در راستای کمک مومنانه؛ ۲۳۳ هزار بسته معیشتی در بین مردم توزیع شد

:: پایگاه مسابقات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان؛ دهمین مسابقه اینترنتی «زندگی شیرین 10» را به مدت یک‌ماه برگزار می‌کند ::
 | تاریخ ارسال: 1395/4/3 |

پایگاه مسابقات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان؛

دهمین مسابقه اینترنتی «زندگی شیرین 10» را به مدت یک‌ماه برگزار می‌کند

دهمین مسابقه اینترنتی با عنوان «زندگی شیرین 10» بر روی پایگاه مسابقات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان فعال شد.

به گزارش وب‌دا – زنجان - کودکان و نوجوانان در یک رقابت اینترنتی و در مدت زمان ۳۰ دقیقه به ۱۴ سوال ۴ گزینه‌ای به موضوعاتی مانند رژیم غذایی دیابت، تست هموگلوبین، علایم افت قندخون، کتون، علایم اولیه دیابت پاسخ می‌دهند.

این مسابقه ۱۰ دوره متوالی است که با مشارکت انجمن دیابت ایران با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با بیماری دیابت برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش مسابقه‌ی اینترنتی «زندگی شیرین ۱۰» از روز سه‌شنبه 1 تیر بر روی پایگاه اینترنتی کانون به نشانی: www.kanoonquiz.ir  (link is external) فعال شده و کاربران تا پایان 1 مرداد ۱۳۹۵ فرصت دارند با مراجعه به این پایگاه در این مسابقه شرکت کنند.

پس از پایان مهلت تعیین‌شده به تعدادی از برگزیدگان مسابقه اینترنتی «زندگی شیرین ۱۰» به قید قرعه جوایزی از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و انجمن دیابت ایران اهدا می‌شود.

دفعات مشاهده: 1183 بار   |   دفعات چاپ: 192 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر