:: ازحرکت بسیار خوب مردم زنجان در برگزار نشدن مراسم یوم العباس شگفت زده شدیم
:: از طریق ویدیوکنفرانس برگزار شد؛ نشست دکتر ایرج حریرچی با روسای دانشگاه‌های شمال‌غرب کشور
:: معاون کل وزارت بهداشت؛ استان زنجان در زمینه پیشگیری و مقابله با کروناویروس، عملکرد بسیارخوبی دارد
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ ورود تست‌های سریع به برنامه بیماریابی و غربالگری سرپایی بیمارن کووید – ۱۹
:: در راستای کمک مومنانه؛ ۲۳۳ هزار بسته معیشتی در بین مردم توزیع شد

:: مشکلات قلبی در راس ماموریتهای غیر تصادفی استان زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1394/7/16 |

مشکلات قلبی در راس ماموریتهای غیر تصادفی استان زنجان

به گزارش خبرنگار وب دا زنجان- قائم‌‌مقام مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان زنجان گفت: در شش ماهه نخست امسال از کل ماموریت‌های انجام شده توسط اورژانس استان، 954 مورد از ماموریت‌های غیرتصادفی مربوط به مشکلات قلبی است که در راس ماموریت‌های غیرتصادفی اورژانس زنجان است .

امیرحسین ایلیایی با اشاره به فعالیت‌های اورژانس استان در شش ماهه نخست امسال، اظهار کرد: در مدت شش ماهه 14 هزار و 771 مورد ماموریت توسط مرکز فوریت‌های پزشکی استان انجام شده است که تعداد ماموریت‌‌های تصادفی در این مدت 4173 مورد بوده است

وی با اشاره به تعداد پایگاه‌های فعال در سطح استان، افزود: دو پایگاه در شهرستان‌های طارم و خدابنده و یک پایگاه شهری در زنجان در هفته دولت افتتاح شد که تعداد پایگاه‌ها در حال حاضر به 43 پایگاه می‌رسد؛ همچنین تعداد پایگاه‌های شهری در زنجان هفت پایگاه است که اضافه شدن به تعداد این پایگاه‌ها باعث کاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار شده است.مدت زمان رسیدن به محل حادثه در در داخل شهرها 6 دقیقه و در جاده‌ها تقریبا 12 دقیقه است، از این رو وضعیت قابل قبول‌تری را نسبت به میانگین کشوری در این زمینه در استان شاهد هستیم .

ایلیایی تصریح کرد:همچنین یک اتوبوس ـ آمبولانس نیز در عوارضی زنجان ـ تبریز مستقر شده است تا در حوادثی که تعداد مصدومان زیاد است به محل حادثه اعزام شود .

دفعات مشاهده: 1477 بار   |   دفعات چاپ: 309 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر