- 1405/07/04 - 09:04
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z5H7
وبدا - زنجان
بازدید سرپرست و مسئولان دانشکده پرستاری ابهر از موزه شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، سرپرست و مسئولان دانشکده پرستاری ابهر طی برنامهای ویژه از موزه شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس شهرستان ابهر بازدید کردند.
پایگاه خبری وبدا-زنجان، در این برنامه که روز چهارشنبه اول مهرماه برگزار شد، سیده فریبا شرفی سرپرست دانشکده به همراه حجتالاسلام یوسفخانی رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، جمعی از مسئولان، کارکنان و دانشجویان این مرکز، از بخشهای مختلف موزه بازدید و در مورد نقش شهدای انقلاب در حفظ استقلال کشور گفتگو کردند.
هدف از برگزاری این بازدید، آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و کارکنان با تاریخ دفاع مقدس و ارتقای سطح آگاهیهای فرهنگی-مذهبی آنها در محیطی خارج از فضای کلاسهای درس بود.
سرپرست دانشکده در پایان این بازدید، از مدیریت موزه بابت میزبانی و از دانشجویان بابت حضور گرمشان قدردانی و بر اهمیت حفظ میراث معنوی دفاع مقدس در تمامی مراحل زندگی تحصیلی و شغلی تأکید کرد.