• 1405/04/10 - 14:09
  • - تعداد بازدید: 41
  • - تعداد بازدیدکننده: 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZCQ7
وبدا - زنجان

پیام معاون غذا و دارو زنجان به مناسبت هفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز

معاون غذا و دارو و جانشین رئیس کارگروه مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت هفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز پیامی صادر کرد

photo22082939262

به گزارش پایگاه خبری وبدا - زنجان؛ متن پیام بدین شرح است:

 

بسم‌الله الرحمن الرحیم

هفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز، فرصت مناسبی برای افزایش آگاهی عمومی نسبت به آثار زیان‌بار قاچاق، به‌ویژه در حوزه کالاهای سلامت‌محور است. قاچاق دارو، مکمل، شیرخشک، تجهیزات پزشکی، فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی و غذایی آشامیدنی، علاوه بر تخلف اقتصادی، تهدیدی جدی برای سلامت جامعه محسوب می‌شود.

 

کالاهای سلامت‌محور قاچاق به دلیل خروج از چرخه رسمی نظارت، فاقد تضمین اصالت و کیفیت هستند و مصرف آن‌ها می‌تواند موجب شکست روند درمان، بروز مسمومیت، مقاومت دارویی و به خطر افتادن سلامت مصرف‌کنندگان شود.

 

از شهروندان درخواست می‌شود فرآورده‌های سلامت‌محور را صرفاً از مراکز مجاز تهیه کرده و پیش از خرید، اصالت آن‌ها را از طریق اپلیکیشن «تیتک» استعلام کنند. همچنین در صورت مشاهده عرضه یا توزیع کالاهای سلامت‌محور قاچاق یا مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ یا معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گزارش دهند.

 

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز با اجرای بازرسی‌های مستمر، تشکیل قرارگاه تشدید نظارت بر کالاهای سلامت‌محور، شناسایی و معرفی متخلفان به مراجع قضایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و اجرای برنامه‌های فرهنگی و اطلاع‌رسانی، مقابله با قاچاق کالاهای سلامت‌محور را به‌صورت مستمر دنبال می‌کند.

 

امید است با مشارکت مردم، رسانه‌ها و دستگاه‌های مسئول، شاهد کاهش عرضه کالاهای سلامت‌محور قاچاق و ارتقای سلامت جامعه باشیم.

 

دکتر مهدی بیگدلی

معاون غذا و دارو و جانشین رییس کارگروه مبارزه با قاچاق کالای سلامت‌محور دانشگاه علوم پزشکی زنجان

 

  • گروه خبری : اخبار وب دا,اخبار مناسبتی,معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 4767
کلمات کلیدی
نگین  خالقی
خبرنگار

نگین خالقی