• 1404/09/12 - 13:50
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zrg
پایگاه خبری مردم نو

بازتاب خبرهای دانشگاه علوم پزشکی زنجان در رسانه‌های بر خط- 12 آذر

پایگاه خبری مردم نو

دبیرکل کمیسیون سلامت و تغذیه استان زنجان بر امنیت غذایی به عنوان پایه و اساس امنیت اقتصادی و اجتماعی تاکید کرد

امنیت غذا؛ غذای امنیت

در نخستین جلسه کمیسیون تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان که در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه برگزار شد، دبیرکل کمیسیون سلامت و تغذیه استان با تبیین اهداف سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی، بر نقش بنیادی این سند در ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد.

در نخستین جلسه کمیسیون تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان که در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه برگزار شد، دبیرکل کمیسیون سلامت و تغذیه استان با تبیین اهداف سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی، بر نقش بنیادی این سند در ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد.به گزارش مردم‌نو، مطهری رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی و دبیرکل کمیسیون سلامت و تغذیه استان، امنیت غذایی را زیربنای امنیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دانست و گفت: دسترسی عادلانه و پایدار به غذای سالم از مهم‌ترین حقوق فرد و جامعه است. وی با اشاره به محورهای اصلی سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی و تغذیه، اهداف اجرایی این سند را شامل «تولید پایدار غذای سالم و ایمن»، «دسترسی فیزیکی و اقتصادی عادلانه مردم به غذای سالم»، «افزایش تاب‌آوری نظام غذایی در برابر بحران‌ها» و «ارتقای سلامت عمومی و بهره‌وری جامعه» اعلام کرد.

مطهری تحقق این اهداف را نیازمند همکاری همه دستگاه‌های مرتبط دانست و تشکیل کمیسیون‌های تخصصی را گامی مؤثر برای هم‌افزایی و اجرای دقیق برنامه‌ها عنوان کرد.

این جلسه با حضور بیگدلی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، و بابایی، مدیرکل پدافند غیرعامل استان، در مرکز همایش‌های روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.

12 آذر 1404

http://mardomenoonline.ir/

  • گروه خبری : رسانه های بر خط 1404
  • کد خبر : 3161
کلمات کلیدی
سمیه رسولی
خبرنگار

سمیه رسولی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید