- 1404/09/11 - 13:40
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZCf
وبدا - زنجان
دبیرکل کمیسیون سلامت و تغذیه استان: امنیت غذایی، زیربنای امنیت اقتصادی و اجتماعی کشور است
مهندس مطهری، دبیرکل کمیسیون سلامت و تغذیه استان، با اشاره به اهداف سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی، تأکید کرد: دسترسی عادلانه و پایدار به غذای سالم، زیربنای امنیت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جامعه محسوب میشود.
به گزارش پایگاه خبری وبدا – زنجان، مهندس مطهری، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی و دبیرکل کمیسیون سلامت و تغذیه استان در اولین جلسه کمیسیون تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان که ۱۰ آذر در سالن عتیق مرکز همایش های بین المللی روزبه برگزار شد، با تبیین سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی و تغذیه، بر اهمیت محوری این موضوع تأکید کرد.
وی امنیت غذایی را اساس و بنیان امنیت در تمامی ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دانست و آن را از مهمترین حقوق فرد و جامعه برشمرد.
دبیرکل کمیسیون سلامت و تغذیه استان، اهداف اجرایی این سند را در چهار محور کلیدی معرفی کرد: «تولید پایدار غذای سالم و ایمن»، «دسترسی فیزیکی و اقتصادی پایدار و عادلانه همه مردم به غذای سالم»، «ارتقای تابآوری نظام غذایی در برابر بحرانها» و «ارتقای سلامت عمومی و بهرهوری جامعه»
مطهری در ادامه خواستار همکاری و تلاش همه دستگاههای زیربط برای تحقق عملی این اهداف شد و تشکیل کمیسیونهای تخصصی را گامی ضروری در این مسیر ارزیابی کرد. این جلسه با حضور دکتر بیگدلی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، و دکتر بابایی، مدیرکل پدافند غیرعامل استان، در سالن همایشهای روزبه دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.
نظر دهید