• 1404/12/04 - 10:03
  • - تعداد بازدید: 17
  • - تعداد بازدیدکننده: 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zss7
وبدا - زنجان

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان: ترویج افطاری ساده، ترویج روزه‌داری است

حجت‌الاسلام مجید نقی‌لو با تأکید بر ضرورت مدیریت نفس و کنترل غرایز، گفت: باید تمرین کنیم مدیر خود باشیم و نگذاریم غرایز، ما را مدیریت کنند؛ چرا که بسیاری از ناکامی‌ها و شکست‌های فردی و اجتماعی ناشی از ناتوانی در کنترل زبان و خواسته‌های نفسانی است.

حجت‌الاسلام مجید نقی‌لو در گفتگو با پایگاه خبری – وبدا با بیان اینکه یکی از بهترین راه‌های ترویج روزه‌داری برگزاری باشکوه و ساده سفره‌های افطاری است، گفت: هر اندازه این سفره‌ها سالم‌تر و پرشورتر باشد، روزه‌داری نیز در جامعه پررونق‌تر می‌شود. حتی کسانی که روزه نیستند نیز با حضور در این سفره‌ها با فضیلت ماه رمضان آشنا می‌شوند.

 

وی با اشاره به برپایی سفره‌های افطاری ساده در مسجد دانشگاه، خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها با همت کارکنان، اساتید و مدیران و حمایت رئیس دانشگاه برگزار می‌شود و تلاش داریم هزینه‌ها نیز با مشارکت مردمی تأمین گردد.

 

نقی‌لو از واگذاری مسئولیت هر شب از این سفره‌ها به بخش‌های مختلف دانشگاه خبر داد و گفت: سه شب اول را بیمارستان شهید بهشتی عهده‌دار بود و این شب‌ها نیز دانشکده‌ها میزبان روزه‌داران هستند. پس از افطار نیز برنامه «شهر فرهیخته» با محوریت الزامات ساخت جامعه اسلامی و با حضور اساتید برگزار می‌شود.

 

حجت‌الاسلام نقی‌لو با اشاره به جزئیات برنامه‌های افطاری در مسجد دانشگاه افزود: زمان‌بندی افطار نیز به‌گونه‌ای تنظیم شده است که دانشجویان دغدغه‌ای در این زمینه نداشته باشند. بر اساس پیشنهاد مطرح‌شده، ابتدا سفره افطاری گسترده می‌شود، همه حاضران گرد هم می‌آیند، روزه‌داران افطار می‌کنند، سپس نماز جماعت اقامه می‌شود و پس از آن برنامه گفتگو با موضوع «شهر فرهیخته» ادامه می‌یابد.

 

مسئول نمایندگی نهاد رهبری در پایان تصریح کرد: برای سهولت مشارکت خیرین، شماره کارتی در زیر پوستر برنامه درج شده است و علاقه‌مندان می‌توانند کمک‌های خود را از این طریق واریز کنند. همچنین افرادی که تمایل دارند به‌طور خاص بانی یک شب از سفره‌های افطاری شوند، می‌توانند با دکتر دانافر تماس بگیرند.

 

وی با آرزوی بهره‌مندی همگان از فیوضات ماه مبارک رمضان، گفت: امیدواریم همه ما توفیق داشته باشیم از این ماه پربرکت بهترین استفاده را ببریم و شاهد رونق هرچه بیشتر این برنامه‌های معنوی باشیم.

  • گروه خبری : اخبار وب دا,اخبار مناسبتی,اخبار فرهنگی,نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه
  • کد خبر : 3789
سمیه رسولی
خبرنگار

سمیه رسولی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید