• 1404/09/11 - 13:40
  • - تعداد بازدید: 62
  • - تعداد بازدیدکننده: 58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZCf
وبدا - زنجان

دبیرکل کمیسیون سلامت و تغذیه استان: امنیت غذایی، زیربنای امنیت اقتصادی و اجتماعی کشور است

مهندس مطهری، دبیرکل کمیسیون سلامت و تغذیه استان، با اشاره به اهداف سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی، تأکید کرد: دسترسی عادلانه و پایدار به غذای سالم، زیربنای امنیت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جامعه محسوب می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری وبدا – زنجان، مهندس مطهری، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی و دبیرکل کمیسیون سلامت و تغذیه استان در اولین جلسه کمیسیون تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان که ۱۰ آذر  در سالن عتیق مرکز همایش های بین المللی روزبه برگزار شد، با تبیین سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی و تغذیه، بر اهمیت محوری این موضوع تأکید کرد.

 

وی امنیت غذایی را اساس و بنیان امنیت در تمامی ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دانست و آن را از مهم‌ترین حقوق فرد و جامعه برشمرد.

دبیرکل کمیسیون سلامت و تغذیه استان، اهداف اجرایی این سند را در چهار محور کلیدی معرفی کرد: «تولید پایدار غذای سالم و ایمن»، «دسترسی فیزیکی و اقتصادی پایدار و عادلانه همه مردم به غذای سالم»، «ارتقای تاب‌آوری نظام غذایی در برابر بحران‌ها» و «ارتقای سلامت عمومی و بهره‌وری جامعه»

 

مطهری در ادامه خواستار همکاری و تلاش همه دستگاه‌های زیربط برای تحقق عملی این اهداف شد و تشکیل کمیسیون‌های تخصصی را گامی ضروری در این مسیر ارزیابی کرد. این جلسه با حضور دکتر بیگدلی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، و دکتر بابایی، مدیرکل پدافند غیرعامل استان، در سالن همایش‌های روزبه دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

 

  • گروه خبری : اخبار وب دا,اخبار عملکردی,دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 3114
کلمات کلیدی
سمیه رسولی
خبرنگار

سمیه رسولی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید