• 1404/08/24 - 11:10
  • - تعداد بازدید: 57
  • - تعداد بازدیدکننده: 57
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZMb
وبدا - زنجان

در همایش آموزشی نیازهای تغذیه‌ای کودکان تأکید شد: تغذیه انحصاری با شیر مادر تا شش‌ماهگی

سرپرست اداره پایش مصرف فرآورده‌های سلامت‌محور دانشگاه علوم پزشکی زنجان در همایشی آموزشی، بر ضرورت تغذیه نوزادان تنها با شیر مادر در شش ماه نخست زندگی و تداوم آن تا دو سالگی همراه با غذای کمکی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، همایش آموزشی «نیازهای تغذیه‌ای کودکان» با حضور جمعی از پزشکان، پرستاران، داروسازان، مشاوران تغذیه و سایر اعضای کادر درمان در زنجان برگزار شد.

دکتر «نبیئی» در این همایش با اشاره به نقش بی‌بدیل شیر مادر در رشد و تقویت سیستم ایمنی نوزاد، اظهار کرد: توصیه می‌شود تغذیه کودک تا پایان شش‌ماهگی به‌صورت انحصاری با شیر مادر انجام شود و پس از آن، مصرف شیر مادر تا دو سالگی در کنار تغذیه تکمیلی ادامه یابد.

وی در ادامه به آموزش علمی در زمینه انواع شیرخشک‌های ویژه کودکان مبتلا به آلرژی‌های غذایی پرداخت و بر لزوم آگاهی پزشکان و متخصصان سلامت در انتخاب و تجویز صحیح این فرآورده‌ها تأکید کرد.

این همایش با هدف ارتقای دانش کادر درمان در حوزه تغذیه کودکان و با محوریت اهمیت شیر مادر و جایگزین‌های تخصصی آن برگزار شد.

 

 

سردبیر: سمیه رسولی

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 2895
کلمات کلیدی
نگین  خالقی
خبرنگار

نگین خالقی