- 1404/03/04 - 12:11
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZRV
وبدا-زنجان
معارف کسب شده از قرآن باید در زندگی فردی و اجتماعی بکار گرفته شود
مشاور معاون فرهنگی و دانشجوئی وزارت بهداشت در اختتامیه بخش معارفی جشنواره قرآنی گفت: شرکت کنندگان دراین جشنواره با معارف و مهارتهایی که کسب کردند باید در زندگی فردی و اجتماعی خود بکار گیرند.
به گزارش وبدا زنجان؛ محمود فیضی مشاور معاون فرهنگی و دانشجوئی وزارت بهداشت صبح امروز در اختتامیه بخش معارفی جشنواره قرآنی افزود:نبایدجشنواره قرآنی با دریافت جوایز خاتمه پیدا کند، عزیزان تلاش کردند در رشته های مختلف این جشنواره شرکت کردند و توانستند معارفی را به مجموعه معارفی خودشان و مهارتهایی به مهارهای خودشان اضافه کنند و این مهارتها در واقع باید بکار گرفته شود و در مراحل بعدی زندگی چه زندگی فردی و چه اجتماعی و شغلی حرفه ای متجلی پیدا کند و این خیلی مهم است.
وی با استناد به آیه قرآنی " نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ ما هُوَ شِفاءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ لایَزِیدُ الظّالِمِینَ إِلاّ خَساراً گفت: در واقع نحوه ورود و نحوه آشنایی با آیات قرانی بستگی دارد به اینکه ما چه انتظاراتی از قرآن داشته باشیم و چه بهره ای از قرآن بگیریم.
مشاور معاون فرهنگی و دانشجوئی وزارت بهداشت تاکید کرد: حقیقت این است که از قرآن استفاده بکنیم و مسایل فرهنگی و اجتماعی خودمان را حل بکنیم و از آموزه های قرآنی استفاده کنیم و با اندیشه های واللای قرآنی بتوانیم گره های نهفته در قران را پیدا کنیم.

نظر دهید