• 1404/04/28 - 09:45
  • - تعداد بازدید: 71
  • - تعداد بازدیدکننده: 65
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z8G
وبدا-زنجان

کلینیک ویژه شهدای سلامت ابهر در مرحله تکمیل نهایی

پروژه‌ی کلینیک ویژه‌ی شهدای سلامت ابهر با 91 درصد پیشرفت فیزیکی، در حال تکمیل و آماده‌سازی به منظور افتتاح در سفر پیش روی رئیس جمهور به استان می‌باشد.

پایگاه خبری وبدا-زنجان، این پروژه که در سال 1394 کلنگ‌زنی شده، در زمینی به مساحت ۲۴۰۰ مترمربع و با زیربنای ۲۷۰۰ مترمربع، در پنج طبقه و با اسکلت بتنی مسلح احداث شده و دارای زیرساخت‌های فنی همچون سیستم سرمایشی چیلر، گرمایش با موتورخانه مرکزی، دو آسانسور (نفربر و برانکاربر)، سیستم برق اضطراری و شبکه ارتباطی پیشرفته برای ارائه خدمات برخط به مراجعین است.

 

کلینیک ویژه شهدای سلامت ابهر دارای ۶۴ اتاق خدمات‌رسانی و بخش‌های متعددی شامل تصویر‌برداری، پزشکی عمومی، اتاق مادر و کودک، مشاوره خانواده، زنان و زایمان، نوروسرجری، اورولوژی، فیزیوتراپی، تست ورزش، قلب و عروق، اکوکاردیوگرافی، اطفال و نوزادان، داخلی، جراحی عمومی، طب فیزیکی و توانبخشی، کاردرمانی، نورولوژی، داروخانه، تزریقات، CPR، پذیرش و خدمات عمومی می‌باشد.

 

اعتبار هزینه‌ شده برای اجرای عملیات عمرانی این طرح تا این مرحله، ۲۴میلیارد تومان بوده و علاوه بر این به منظور اجرای شبکه فاضلاب این پروژه 2میلیارد تومان توسط خیّرین سلامت تامین شده است.

 

این کلینیک که زیر مجموعه بیمارستان الغدیر ابهر می‌باشد، از نظر ساختمانی در آستانه افتتاح قرار دارد و در صورت تامین تجهیزات پزشکی، قابل بهره‌برداری و ارائه خدمات به شهروندان خواهد بود.

  • گروه خبری : بیمارستان الغدیر ابهر,اخبار عملکردی
  • کد خبر : 2117
کلمات کلیدی
سودابه باقری
خبرنگار

سودابه باقری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید