• 1404/02/10 - 13:58
  • - تعداد بازدید: 48
  • - تعداد بازدیدکننده: 42
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z6T
وبدا-زنجان

در نخستین کمیته پیگیری تولید نان کامل، مطرح شد: فرهنگ‌سازی برای تولید و مصرف نان کامل، ضروری است

استفاده از ظرفیت های رسانه‌ای به منظور ترویج و فرهنگ‌سازی برای تولید و مصرف نان کامل در نخستین کمیته سالجاری پیگیری و پیاده‌سازی تولید نان کامل استان، مورد تاکید قرار گرفت.

پایگاه خبری وبدا-زنجان، امیررضا معظمی، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان در همین راستا، خواستار پیش‌بینی پیوست رسانه‌ای برای مصوبات این کمیته شد.

 

وی با اشاره به پیگیری و درخواست‌های مردمی برای افزایش تعداد نانوایی‌های تولید کننده نان کامل، خواهان جدیت تمام اعضاء کمیته برای پیگیری و اجرای مصوبات در راستای تحقق برنامه عملیاتی تهیه شده در سال جاری شد.

 

در این جلسه، جعفر مطهری دبیر کمیته پیگیری و پیاده‌سازی تولید نان کامل استان و رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی زنجان به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در رابطه با ترویج و فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل در جلسات مختلفی اعم از کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان‌ها، جلسات خانه مشارکت مردم در سلامت و نشست‌های پیام‌گزاران سلامت پرداخت و در خصوص تحقق هدفگذاری انجام شده در سالجاری ابراز امیدواری کرد.

 

گفتنی است این جلسه روز یکشنبه 7 اردیبهشت در اداره کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان برگزار شد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار عملکردی,دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 1659
کلمات کلیدی
سودابه باقری
خبرنگار

سودابه باقری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید