• 1404/05/04 - 09:10
  • - تعداد بازدید: 35
  • - تعداد بازدیدکننده: 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZDG
وبدا_زنجان

توصیه‌های تغذیه‌ای وزارت بهداشت به زائرین اربعین

با نزدیک‌شدن به مراسم اربعین، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به خطرات مسمومیت‌های غذایی در مسیر پیاده‌روی، خواستار رعایت اصول بهداشتی در تغذیه، شد.

 

به گزارش وبدا-زنجان، موارد توصیه‌ای به شرح زیر است:

 

خودداری زائرین از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه مانند پنیر، شیر و کره محلی (استفاده از لبنیات بسته‌بندی‌شده با مجوز بهداشتی)

 

از مصرف غذاهایی که سریع فاسد می‌شوند، مانند سالاد الویه، غذاهای حاوی کشک، سس مایونز و کباب اجتناب شود. (مصرف سالاد و سبزیجات خام و نپخته در طول سفر توصیه نمی‌شود)

 

میوه‌ها باید با آب سالم به‌خوبی شسته شده و پوست‌گیری شوند.

 

غذاهای پخته‌شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و نباید بیش از یک‌بار گرم شوند. نگهداری غذای مانده برای وعده بعدی نیز خطرناک بوده و باید از آن پرهیز شود.

 

از مصرف کنسروهای بادکرده، زنگ‌زده یا سوراخ‌ شده و همچنین کنسروهایی که بوی نامطبوع دارند خودداری شود.

 

بهتر است از تخم‌مرغ آب‌پز سفت‌شده به‌جای نیمرو استفاده شود، چرا که احتمال آلودگی آن کمتر است.

 

برای جلوگیری از مسمومیت، همراه غذای خود از مواد طبیعی ضدعفونی‌کننده مانند ماست کم‌چرب، آبلیمو و لیموترش استفاده کنند.

 

دوغ پاستوریزه نیز در پیشگیری از گرمازدگی مؤثر است و می‌توان آن را با نعناع یا پونه خشک مخلوط کرده و مصرف کرد.

 

نوشیدن مقادیر کافی آب در طول روز بسیار ضروری است و استفاده از آب‌های بسته‌بندی‌شده و سالم به‌جای آب‌های باز توصیه می‌شود.

 

از نوشیدن چای و مایعات داغ در لیوان‌های یک‌بارمصرف شفاف یا لیوان‌های عمومی خودداری کرده و ترجیحاً لیوان شخصی همراه داشته باشند.

 

مصرف نان‌های سبوس‌دار به جای نان لواش می‌تواند از بروز یبوست جلوگیری کند.

  • گروه خبری : اخبار مناسبتی,روابط عمومی,اخبار عملکردی
  • کد خبر : 2146
فاطمه انصاری
خبرنگار

فاطمه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید