• // - 11:18
  • - تعداد بازدید: 16
  • - تعداد بازدیدکننده: 15
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZHw
وب دا- زنجان

با هدف تبیین برنامه های جوانی جمعیت؛ دومین جلسه شورای خانه مشارکت مردم در سلامت استان تشکیل شد

دومین جلسه شورای خانه مشارکت مردم در سلامت استان به ریاست رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و با حضور ریاست خانه مشارکت مردم در سلامت استان با هدف تبیین برنامه های جوانی جمعیت، سند دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه (۱۴۱۱-۱۴۰۲) و برنامه آرد کامل و غذای سالم در سفره مردم، در سالن اجلاس همایش های بین المللی روزبه برگزار گردید.


به گزارش وبدا - زنجان؛ دراین جلسه مهندس جعفر مطهری‌فر رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه ضمن تأکید برنقش خانه مشارکت مردم در حفظ و ارتقاء سلامت مردم با مشارکت در اطلاع رسانی پیام های سلامت و مطالبه گری حوزه سلامت توسط اعضای مردمی خانه مشارکت به نقش ۷۵درصد سایر دستگاهها و سازمان های مردم نهاد‌‌ و خود مردم در تامین سلامت جامعه اشاره نمود.

رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه با یادآوری ابلاغ سند دانش بنیان امنیت غذایی و تغذیه و شروع تولید آرد و نان کامل در استان، خواستار  اطلاع رسانی و فرهنگ سازی اعضاء خانه مشارکت در سطح استان بویژه در مناطق محروم و حاشیه ای شهرها شد.

وی از پیگیری برگزاری همایش ملی در خصوص تولید آرد و نان کامل در سطح استان جهت ترویج هرچه مناسب تر تولید و مصرف نان کامل با همکاری سایر دستگاههای متولی این حوزه خبر داد و ضمن تقدیر از همکاری مجموعه معاونت بهداشت دانشگاه در خصوص پیگیری و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، این قانون را بعنوان یکی از برنامه کلان و مهم کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد و خواستار همکاری و حمایت سایر دستگاهها و سازمانهای مردم نهاد و اعضاء خانه مشارکت مردم در سلامت استان و شهرستانها از این برنامه شد.

در این جلسه صمدی ریاست خانه مشارکت مردم در سلامت استان زنجان ضمن اشاره به مردمی بودن اکثر اعضاء خانه مشارکت، بر پیگیری مطالبات مردم و اعضاء خانه مشارکت تاکید نمود، و با اشاره به فواید مصرف و نان کامل بر گسترش تعداد نانوایان در سطح استان خواستار حمایت اعضاء برای اطلاع رسانی و فرهنگ سازی استفاده از نان کامل بویژه در مناطق محروم استان شد.

وی با اشاره به نقش غذا و امنیت آن در سلامت عمومی جامعه خواستار اجرای هر چه مناسب سند دانش بنیان امنیت غذایی و تغذیه از سوی دستگاههای متولی در استان شد.

همچنین دکترشیرین بخشی مسئول واحد سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت دراین جلسه، ضمن تبیین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به اقدامات انجام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی و معاونت بهداشت دانشگاه اشاره و به توقف کاهش نرخ باوری در شش ماهه اول سال ۱۴۰۳ در سطح استان هشدار داد.

وی حمایت تمام دستگاههای دولتی و سازمانها و اعضاء خانه مشارکت استان و شهرستانها در خصوص حمایت از جوانی جمعیت را خواستار شد.

درپایان جلسه مهندس صمدی وند کارشناس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه  ضمن تبیین سند دانش بنیان امنیت غذایی و تغذیه به اقدامات انجام شده درخصوص تولید آرد و نان کامل در سطح استان از افزایش تعداد نانوایی داوطلب پخت نان کامل در سطح استان در آینده نزدیک خبرداد.
  

  • گروه خبری : معاونت بهداشت
  • کد خبر : 782
کلمات کلیدی
سیده سعیده  موسوی
خبرنگار

سیده سعیده موسوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید