• 1405/02/12 - 13:15
  • - تعداد بازدید: 76
  • - تعداد بازدیدکننده: 70
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zq17
وبدا - زنجان

رئیس گروه ساختار معاونت بهداشت وزارت بهداشت: ساختارهای موازی و درخواست‌های بی‌ضابطه، منابع نظام سلامت را هدر می‌دهد

دکتر طاهری رئیس گروه ساختار معاونت بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به نمونه‌هایی از ایجاد مراکز شبانه‌روزی در جمعیت‌های کم‌نیاز، گفت: متأسفانه با تقاضاهایی مواجهیم که صرفاً منابع کشور را تلف می‌کند؛ همکاران ما در شهرستان‌ها با مستندسازی و ارائه خدمات واقعی، می‌توانند از این فشارهای غیرضابطه‌ای بکاهند.

به گزارش پایگاه خبری وبدا – زنجان؛ دکتر طاهری، رئیس گروه ساختار معاونت بهداشت وزارت بهداشت، در نشست تخصصی بازنگری ساختار شبکه‌های بهداشت استان زنجان که امروز 12 اردیبهشت در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد، با اشاره به آغاز طرح های گسترش شبکه بعد از وقفه تقریباً ده‌ساله گفت: با توجه به توانمندی دانشگاه زنجان تصمیم گرفته شد زنجان به عنوان یکی از شهرهای پایلوت برنامه پزشکی خانواده انتخاب شود.

 

وی افزود: این دوره از بازنگری بسیار متفاوت از دوره‌های قبلی است، به ویژه با توجه به تغییرات گسترده در برنامه‌ها و آغاز برنامه پزشکی خانواده. این دوره را از دانشگاه علوم پزشکی زنجان شروع می‌کنیم.

رئیس گروه ساختار معاونت بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: طراحی ساختار و جانمایی نیروی انسانی، هسته اولیه ارائه خدمت در سطح یک است. با ایجاد این ظرفیت، سایر ادارات و دفاتر برنامه‌های خود را می‌توانند در شبکه ادغام کنند و خیالشان راحت باشد که ساختار و نیروی انسانی مناسبی در شهر و روستا وجود دارد تا پیشنهادات برنامه‌های مختلف را ارائه دهند.

دکتر طاهری بیان کرد: ما تمایل داریم ظرفیت و توانمندی خود را در سطح یک هرچه بیشتر ارتقا دهیم تا بتوانیم هر آنچه برای سلامت مردم مفید است را به این سطح اضافه کنیم، البته با در نظر گرفتن همه جوانب اثربخشی، شیوع و فراوانی برنامه‌ها. دستورالعمل و ضوابط با همکاری همکاران گروه ساختار شبکه و مشارکت همه دفاتر و ادارات معاونت بهداشت و بسیاری از دانشگاه‌های علوم پزشکی و با مشورت دفتر تشکیلات و معاونت توسعه وزارت بهداشت تدوین گردید. سعی کردیم نگاهمان این باشد که ساختاری توانمند و قدرتمند در سطح یک ایجاد کنیم تا برنامه پزشکی خانواده نیز بتواند در همین ریل به خوبی پیش برود.

  • گروه خبری : اخبار وب دا,اخبار ویژه,معاونت بهداشت
  • کد خبر : 4129
سمیه رسولی
خبرنگار

سمیه رسولی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید