• 1405/03/27 - 09:30
  • - تعداد بازدید: 37
  • - تعداد بازدیدکننده: 33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zqj7
وبدا - زنجان

برگزاری جلسه آموزشی پایش شاخص‌های حساس به مراقبت پرستاری

جلسه آموزشی پایش شاخص‌های حساس به مراقبت پرستاری با هدف ارتقای کیفیت ثبت، پایش و ارزیابی این شاخص‌ها، به همت مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی زنجان و با حضور ۲۵ نفر از اعضای تیم مدیریت پرستاری و کارشناسان مرتبط از بیمارستان‌های تابعه و غیرتابعه، به صورت حضوری برگزار شد.

پایگاه خبری وبدا - زنجان؛ جلسه آموزشی پایش شاخص‌های حساس به مراقبت پرستاری با هدف ارتقای کیفیت ثبت، پایش و ارزیابی این شاخص‌ها، به همت مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی زنجان و با حضور ۲۵ نفر از اعضای تیم مدیریت پرستاری و کارشناسان مرتبط از بیمارستان‌های تابعه و غیرتابعه، به صورت حضوری برگزار شد.

در این نشست آموزشی، مباحث مرتبط با نحوه پایش و ارزیابی شاخص‌های حساس به مراقبت پرستاری مورد بررسی قرار گرفت و شرکت‌کنندگان ضمن طرح پرسش‌ها و ابهامات خود، پاسخ‌های لازم را دریافت کردند. همچنین درباره چک‌لیست‌های مورد استفاده، تبادل نظر و هم‌اندیشی انجام شد و پیشنهادهایی با هدف بهبود فرآیندهای اجرایی و ارتقای کیفیت نظام پایش شاخص‌ها ارائه شد.

این جلسه در راستای تقویت نظام پایش و ارزیابی، یکسان‌سازی رویه‌ها و ارتقای کیفیت خدمات پرستاری برگزار شد.

  • گروه خبری : معاونت درمان
  • کد خبر : 4642
کلمات کلیدی
فریبا  شاهی
خبرنگار

فریبا شاهی

تصاویر