• // - 08:52
  • - تعداد بازدید: 17
  • - تعداد بازدیدکننده: 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z4w
پایگاه خبری همدلی زنجان

بازتاب خبرهای دانشگاه علوم پزشکی زنجان در رسانه های بر خط- 13 آبان

پایگاه خبری همدلی زنجان

 

سرپرست اورژانس زنجان:

تیم‌های فوریت‌های پزشکی اورژانس زنجان در خدمت مردم

در مراسم باشکوه راهپیمایی روز ۱۳ آبان، تیم‌های فوریت‌های پزشکی اورژانس زنجان با حضور فعال خود، مسئولیت تأمین سلامت و ایمنی شرکت‌کنندگان را بر عهده داشتند.

 

به گزارش همدلی‌زنجان؛ همزمان با برگزاری مراسم روز سیزدهم آبان، که به عنوان روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نام‌گذاری شده است، اورژانس زنجان با استقرار دو تیم عملیاتی شامل دو دستگاه آمبولانس در مسیرهای راهپیمایی، به ارائه خدمات به مردم شریف و همیشه در صحنه زنجان پرداخت.

 

در دیگر شهرستان‌ها و محل‌های تجمع عمومی این روز بزرگ نیز تیم‌های فوریت‌های پزشکی مستقر بوده و خدمات خود را به شرکت‌کنندگان ارائه کرده‌اند.

 

این تیم‌ها با آماده‌باش کامل در کنار مردم عزیز استان زنجان بودند تا در صورت بروز هرگونه حادثه، به سرعت امدادرسانی کنند. اورژانس زنجان نیز همواره با افتخار در خدمت‌رسانی به جامعه و حفظ سلامت شهروندان در مناسبت‌های ملی حضور پررنگی دارد.

 

13 آبان 1403

کد خبر: 35183

https://hamdelizanjan.ir/

  • گروه خبری : رسانه های بر خط 1403
  • کد خبر : 745
کلمات کلیدی
سمیه رسولی
خبرنگار

سمیه رسولی