- 1404/09/09 - 14:22
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZWe
وبدا-زنجان
با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ مراسم روز جهانی نوزاد نارس در بیمارستان آیتالله موسوی برگزار شد
به منظور تاکید بر اهمیت مداخلات به موقع و تخصصی در مراقبت از نوزادان متولد شده قبل از هفته ۳۷ بارداری ، مراسم روز جهانی نوزادان نارس با حضور دکتر سعید سرداری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در بیمارستان آیتالله موسوی برگزار شد.
پایگاه خبری وبدا-زنجان، دکتر سرداری در این مراسم بر اهمیت موضوع جوانی جمعیت و لزوم مراقبتهای دوران بارداری و پس از زایمان تاکید کرد.
در این مراسم جمعی از مسئولین بیمارستان، پزشکان متخصص نوزادان، پرستاران بخش مراقبتهای ویژه نوزادان و خانوادههای نوزادان نارس حضور داشتند.
در پایان مراسم، نوجوان ۱۲ سالهای که در زمان تولد با وزنی معادل یک کیلو گرم متولد شده بود و مدتی در NICU تحت مراقبتهای ویژه بود به همراه والدین و پزشک معالجش به عنوان نمادی از امید به بقا، کیک روزجهانی نوزادان نارس را برش زد.
همچنین طی این مراسم پرستاران بخش مراقبتهای ویژه نوزادان مورد تقدیر قرار گرفتند.
نظر دهید