• 1405/03/23 - 12:39
  • - تعداد بازدید: 137
  • - تعداد بازدیدکننده: 120
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZTD7
وبدا-زنجان

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی زنجان خبر داد: آمار بستری مجدد بیماران مزمن، کاهش چشمگیری داشته است

دکتر فریدون اسکندری، مدیر پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان، گفت: با تلاش و پیگیری مستمر کارشناسان واحدهای آموزش و پیگیری بیمار پس از ترخیص، بستری مجدد بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن در سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است.

دکتر اسکندری در گفتگو با پایگاه خبری وبدا-زنجان، اظهار کرد: پوشش پیگیری بیماران مبتلا به پرفشاری خون پس از ترخیص از بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زنجان در سال گذشته 74.1 درصد و نرخ بستری مجدد برای بیماران پیگیری شده 4.9 درصد بوده است در حالی که نرخ بستری مجدد برای این بیماران در جهان 10 الی 18 درصد می‌باشد. به عبارت دیگر، در سال 1404 از بین 1هزار و 267 بیمار مبتلا به پرفشاری خون، 939 بیمار، پیگیری شده و 46 بیمار، بستری مجدد شده‌اند.

 

وی به بیان آمار مربوط به بیماران مبتلا به انسداد مزمن ریوی پرداخت و گفت: در این بیماران، میزان پیگیری پس از ترخیص در سال گذشته 72.4 درصد و نرخ بستری مجدد در بیماران پیگیری شده 8.6 درصد بوده در حالی که این رقم در دنیا 15 الی 25 درصد است .به بیان دیگر از بین 1هزار 249 بیمار ترخیص شده، 904 نفر پیگیری شده و 78 نفر مجددا بستری شده‌اند.

 

مدیر پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه در سال گذشته 440 بیمار مبتلا به نارسایی مزمن قلبی در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه بستری بوده‌اند، افزود: از این تعداد، 368 نفر معادل 83.6 درصد پیگیری شده و 15 بیمار معادل 1.1 درصد، بستری مجدد شده‌اند در حالی که بستری مجدد بیماران مبتلا به نارسایی مزمن قلبی در دنیا 20 الی 30درصد است.

 

وی گزارشی از پیگیری‌های پس از ترخیص بیماران مبتلا به سکته مغزی ارائه داد و اظهار کرد: در این بیماران، میزان پیگیری پس از ترخیص در سال گذشته 71.1 درصد و نرخ بستری مجدد در بیماران پیگیری شده 3.8 درصد بوده در حالی که این رقم در دنیا 10 الی 15 درصد است .به بیان دیگر از بین 709 بیمار ترخیص شده، 504 نفر پیگیری شده و 19 نفر مجددا بستری شده‌اند.

 

دکتر اسکندری در خصوص بیماران بزرگسال مبتلا به دیابت، گفت: در سال گذشته 1هزار و 105 بیمار مبتلا بستری در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه بستری بوده‌اند که از این تعداد، 939 نفر معادل 85 درصد پیگیری شده و 52 بیمار معادل 5.5 درصد، بستری مجدد شده‌اند.

 

وی افزود: تعداد بیماران مبتلا به اختلالات روان که در سال گذشته از بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه ترخیص شده‌اند 2هزار و 604 بیمار بوده است که از این تعداد 2هزار و 62 بیمار معادل 79درصد تحت پیگیری‌های پس از ترخیص قرار گرفتند.

 

مدیر پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان، اظهار کرد: این دستاورد حاصل برنامه‌ریزی منسجم، آموزش مستمر بیماران و خانواده‌ها و پیگیری‌های هدفمند پس از ترخیص است که نقش مؤثری در ارتقای کیفیت مراقبت و تداوم درمان ایفا کرده است.

  • گروه خبری : اخبار وب دا,اخبار ویژه,اخبار عملکردی,معاونت درمان
  • کد خبر : 4611
کلمات کلیدی
سودابه باقری
خبرنگار

سودابه باقری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید