- // - 08:51
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Zvn
وبدا - زنجان
مصرف زیاد قند وشکر و مواد شیرین خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
مطالعات انجام شده نشان داده است که خطر ابتلای افراد دیابتی به سرطان پانکراس و کولون نسبت به سایر افراد دو برابر است.
.jpg)
به گزارش وبدا – زنجان، مقادیر زیاد قند و شــکر سمومی را در بدن تولید میکند که باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان میشود. وجود مقادیربسیار زیاد قند درخون مانند آن چه در دیابتیها مشاهده میشود باعث تخریب سلولها میشود.
در مطالعات اخیر، دانشــمندان نشــان دادند که مصرف زیاد قند شانس ابتلا به سرطان را افزایش میدهد. همچنین مصرف زیاد قند و شکر و بالا بودن قند خون از طریق تاثیر بر توده بافت سینه شانس ابتلا به سرطان پستان را افزایش میدهد.
مطالعات انجام شده نشان داده است که مصرف محصولات غذایی که دارای قندافزوده هستند مثل چای و قهوه همراه با قند یا شکر و نوشابههای گازدار که دارای قند افزوده هستند با خطر ابتلا به سرطان پانکراس همراه است.
•مطالعات دیگری نشــان داده اســت که خطر مرگ و میر و سرطان پانکراس در زنانی که بیشتر از ۳قوطی نوشابه در هفته میخورند در مقایسه با زنانی که کمتر از یک قوطی نوشابه میخورند، ۵۷درصد بیشتر است.

نظر دهید