• 1404/07/14 - 10:04
  • - تعداد بازدید: 12
  • - تعداد بازدیدکننده: 11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zn5
وبدا - زنجان

بررسی نحوه گزارش‌دهی و ثبت اطلاعات در برنامه عملیاتی بهداشت مواد غذایی

در کارگاه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، سازوکار دقیق گزارش‌دهی و ثبت اطلاعات اقدامات بهداشت مواد غذایی سال ۱۴۰۴ مورد بررسی و آموزش قرار گرفت. این جلسه با حضور کارشناسان و مسئولان دانشگاه و شهرستان‌های زیر پوشش برگزار شد تا اجرای برنامه عملیاتی به صورت یکپارچه و دقیق تضمین شود.

به گزارش پایگاه خبری وبدا - زنجان، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان روز شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴، کارگاه تخصصی «بررسی شیوه‌نامه برنامه عملیاتی بهداشت مواد غذایی سال ۱۴۰۴ را در سالن جلسات معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی برگزار کرد.

در این کارگاه،رئیس گروه و کارشناسان سلامت محیط» به همراه «رؤسای گروه و مسئولان واحد سلامت محیط و کارشناسان برنامه بهداشت مواد غذایی شهرستان‌ها حضور داشتند.

در این جلسه تخصصی، دو محور اصلی بررسی و تبادل نظر شد: اول، جزئیات و الزامات شیوه‌نامه برنامه عملیاتی بهداشت مواد غذایی سال ۱۴۰۴ و دوم، آموزش نحوه گزارش‌دهی و ثبت اطلاعات با تاکید بر سازوکار دقیق بارگذاری اقدامات انجام‌شده در «سامانه راهبری نظام سلامت».

برگزاری این کارگاه نشان‌دهنده عزم جدی معاونت بهداشت دانشگاه برای اجرای یکپارچه و دقیق برنامه‌های بهداشت مواد غذایی در سال جاری است.

  • گروه خبری : معاونت ها,معاونت بهداشت
  • کد خبر : 2530
کلمات کلیدی
محمود  سلیمانی
خبرنگار

محمود سلیمانی

تصاویر