- 1404/02/06 - 20:18
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZkS
وبدا-زنجان
با حضور رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث استان؛ پایگاه اورژانس زرینرود افتتاح شد
پایگاه فوریتهای پزشکی شهر زرینرود از توابع شهرستان خدابنده در زمینی به مساحت 400مترمربع و زیربنای 120مترمربع افتتاح شد.

پایگاه خبری وبدا-زنجان، مراسم افتتاح این پایگاه با حضور دکتر ابراهیم خسروشاهی، رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زنجان، مهندس تاراسی فرماندار خدابنده، دکتر خمسه رئیس شبکه بهداشت و درمان خدابنده و جمعی از مسئولان این شهرستان برگزار شد.
پایگاه فوریتهای پزشکی زرین رود با اعتباری بالغ بر 27میلیارد ریال مورد بهرهبرداری قرار گرفته و یک دستگاه آمبولانس مجهز نیز با اعتبار ۸۷میلیارد ریال به این پایگاه اختصاص یافته است.
دکتر خسروشاهی همچنین در ادامه سفر یکروزه خود به شهرستان خدابنده، پایگاه فوریتهای پزشکی شماره 2 شهری قیدار را کلنگزنی کرد.
این پایگاه به منظور پوششدهی ماموریتهای جنوب شهر قیدار و کاهش زمان رسیدن بر بالین بیماران در زمینی به مساحت ۴۴۵ مترمربع کلنگزنی شد.
دکتر خسروشاهی در پایان از پروژه پایگاه در حال ساخت اورژانس گوگجهییلاق بازدید کرد.

نظر دهید